To je to što me zanima!

Hajdukov bombarder! Već treći gol u sezoni izvan 16 metara

Josip Radošević zabio je ljevicom za pobjedu Hajduka protiv Cibalije 2-1. Bio mu je to treći gol ove sezone na Poljudu iz daljine. Prije toga je sjajno zabijao protiv Intera i Evertona u Europskoj ligi
Vidi originalni članak

Sve je počelo u kolovozu protiv Evertona. Josip Radošević probio je Pickforda s više od trideset metara. Poljud je proključao, bila je to bomba koja je obišla svijet. Golčina, pravi eurogol. Hajduk je tada poveo, ali nije uspio proći dalje. No, Radoševićev gol sigurno ulazi u povijest splitskog kluba. Jedan je od najboljih kojega su navijači "bilih" na Poljudu vidjeli u posljednjih 10-15 godina.

Josipovu golčinu Evertonu pogledajte OVDJE...

Nastavio je Radošević niz sjajnih golova protiv Intera u prvenstvu. Ponovno je zabio za vodstvo Hajduka, ponovno desnom nogom. Bila je to nova Josipova bomba.

Gol Interu pogledajte OVDJE...

Treću je isporučio u nedjelju navečer, za pobjedu protiv Cibalije. Ovoga puta zabio je lijevom nogom. Desna ili lijeva, Josipu je svejedno. Očito se specijalizirao za golove iz daljine. Za prave ljepotice ove sezone. Pokazuje se Radošević kao veliko pojačanje "bilih".

Lijep gol protiv Cibalije pogledajte OVDJE...

Ima strašan udarac i Dominik Livaković bit će na velikom iskušenju u subotnjem derbiju. Hajduk za Dinamom zaostaje sedam bodova, ali bi se pobjedom u derbiju vratio u borbu za naslov. Onaj gol protiv Evertona bio je najljepši, ali dobro su Radoševića zapamtili i golmani Intera i Cibalije.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Iskrivljena antena 16.10.2017.

    Dinamo može samo sanjati da ima ovakve šutere ovo je iznad njihove kvalitete, ali daleko najbolji šuter je onaj Riječki Heber.

  • MODERN TALKING 16.10.2017.

    rijetkost na nasim utakmicama... sva tri gola izvan 16 m postignuta.

  • mihic82 16.10.2017.

    Radosevic je bombarder a kad mali Moro to napravi onda nema ovakvih naslova

Komentiraj...
Vidi sve komentare