To je to što me zanima!

Policija morala izbaciti igrače Bayerna iz sučeve svlačionice

Alcantara, Lewandowski i Vidal pravdu su nakon utakmice potražili u svlačionici mađarskog suca Viktora Kassaija. Situacija je bila prilično napeta pa su morali intervenirati i policajci
Vidi originalni članak

Real je uz sudački poguranac Viktora Kassaija izbacio Bayern nakon produžetaka 4-2 i plasirao se u polufinale Lige prvaka.

Nemile scene vidjeli smo nakon utakmice na Santiago Bernabaeuu jer su Thiago Alcantara, Robert Lewandowski i Arturo Vidal pravdu odlučili tražiti u svlačionici mađarskog suca.

Igrači su bili toliko ljutiti da je morala intervenirati policija ne bi li ih izbacila iz svlačionice.

- Ovo je krađa, ovakve se stvari ne smiju događati u Ligi prvaka. Teško je prihvatiti poraz kada vas sudac tako osramoti - rekao je Vidal, koji je u 84. minute prestrogo dobio drugi žuti karton pa su Bavarci ostali s igračem manje.

- Nije do toga da treba video tehnologija, trebaju kvalitetni suci - zaključio je Vidal.

Nešto blaži bio je Thiago, no poruka je jasna - Kassai ih je opljačkao.

- Svi smo ljudi i možemo pogriješiti, ali na ovoj razini zna se kakvi suci moraju biti - rekao je Thiago.

Arjen Robben igrao je sjajnu utakmicu, no za prekršaj na njemu Casemiru se izvukao bez opomene iako je morao dobiti crveni karton.

- Ovakva utakmica sjajna je reklama za nogomet, a onda ju odluči netko sa zviždaljkom. Ne volim govoriti o sucima, ali uvijek morate pogledati vlastite pogreške i što ste napraviti krivo. Ovdje se ne radi o jednoj grešci, bilo ih je više i bile su ključne - rekao je Robben.

Idi na 24sata

Komentari 223

  • micodusanovic 19.04.2017.

    Oba gola Bayerna su neregularna, a ni RM nije ostao kratak. Krajnje je vrijeme za video tehnologiju.

  • volimpršut 19.04.2017.

    Ajde ne kenjajte svi,Real je moćniji,jači i bolji,ide dalje i to se znalo već u prvoj utakmici! Bravo za Real!!! Još Juve!!

  • simunicevdom 19.04.2017.

    A anceloti je trener vadi lewu haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare