To je to što me zanima!

Tri kapetana, brod tone: Samo je Carrillu ovo bila dobra igra...

OČAJNA IGRA Tijekom utakmice protiv Lokomotive čak trojica igrača Hajduka nosila su kapetansku traku Nižić dok se nije ozlijedio, pa Vlašić, a na koncu Savvas koji je zamijenio Vlašića
Vidi originalni članak

Sad je ipak jasno, utakmica protiv Rijeke bila je iznimka, solidnu predstavu u Jadranskom derbiju igrači Joana Carrilla nisu uspjeli ponoviti protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj. Splićani su odigrali blijedu utakmicu bez golova.

Isključenje Marka Futacsa u prvoj minuti drugog dijela ne može biti opravdanje za lošu igru jer ni s njim nisu uspjeli stvoriti niti jednu pravu šansu.

- Htjeli smo pobjedu, vidjelo se to u zadnjih deset minuta. Ali bilo je teško stvoriti šansu za gol. Poremetio nas je taj crveni karton Futacsa - pravdao se Carrillo, no porazne rezultate ovoga proljeća teško da išta može opravdati.

Tijekom utakmice čak trojica igrača Hajduka nosila su kapetansku traku Nižić dok se nije ozlijedio, pa Vlašić, a na koncu Savvas koji je zamijenio Vlašića.

No ‘bili’ brod opet je nemoćno plutao.

Bez ideje, žestine, žara... Kao da su došli odraditi posao. 

- Utrka za treće mjesto nije gotova. Ovdje sam u jednom procesu i treba mi vremena. Zato ne razmišljam previše o Osijeku koji je ispred nas - dodao je Carrillo.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Mercedes s klasa 18.03.2017.

    nogomet je igra u kojoj se gleda rezultat na terenu,a ne rezultat na tribinama,tribine su samo za navijanje,a ne za igranje nogometa,navijaci ne igraju nogomet,a oci navijaca se mazu svim drugim osim problemom vlastitom dvoristu,i dokle god Hajdukova uprava tako radi i dokle god su Torcidi oci namazane,toliko dugo ce Hajduk ne stagnirati,nego padati,dajte tovari umjesto da se bavite purgerima i ostalima,dajte ocistite sebi lopove i stvorite si pravu momcad da mozete biti ko nekad davno ravnopravan suparnik u borbi za naslov prvaka,jer mamic i suker ce otici,uprave u HNS-u ce se kad tad promjeniti,a Hajduk ce i dalje biti katastrofalan...

  • YangaMbiwa24 18.03.2017.

    bili tići sve garaviji i sve lošiji...navodno suci i mamić opet krivi...

  • hyndai 18.03.2017.

    Mene samo zanima kako oni uspiju pronaći ovakve redikule.Kako,kako?

Komentiraj...
Vidi sve komentare