To je to što me zanima!

Tri komada za ispadanje: Sampdoria 'srušila' Inter

U prvoj utakmici polufinala Kupa Sampdorija je u Genovi pobijedila Intera 3-0 i stekla ogromnu prednost pred uzvrat, koji se igra 22. travnja
Vidi originalni članak

Za najteži poraz milanskog kluba u sezoni (dosad je Atalanta u prvenstvu uspjela jedina dobiti Mourinhovu momčad s dva gola razlike, 3-1) najzaslužniji je bio sjajni Antonio Cassano. Najprije je u devetoj minuti ukrao loptu stoperu gostiju Rivasu i lobom prebacio Tolda za 1-0. Nakon toga, u 30. i 42. minuti, napadač domaćih režirao je akcije iz kojih je nova dva gola u Sampdorijinu dresu postigao preporođeni centarfor Giampaolo Pazzini.
Iz Fiorentine je 24-godišnji napadač stigao u siječanjskome prijelaznom roku. U proteklih je pet prvenstvenih utakmica zabio pet golova, po jedan na svakoj. S ovim dvama dolazi na brojku od sedam golova u šest dvoboja. Za Fiorentinu je u prvom dijelu sezone zabio tek dva pogotka. Domaći su nogometaši od 59. minute igrali bez isključenog braniča Gastaldella. Zaradio je drugi žuti karton nakon teškog prekršaja nad Balotellijem.

Kup Italije, polufinale, 1. utakmica:
SAMPDORIA - INTER 3-0 (Cassano 9, Pazzini 30, 41)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare