To je to što me zanima!

Tri legende su kolateralne žrtve Hajdukova festivala

Bilić je odustao od Hajduka opravdavajući se obvezama u reprezentaciji, Štimac je ispao lažov, a Tudora možda Edoardo Reja povuče u Lazio
Vidi originalni članak

Izbor Rejinog nasljednika trebao je biti Hajdukov 'festival demokracije', no na koncu je okončan ozbiljno zahlađenim odnosima sa tri klupske legende, Slavenom Bilićem, Igorom Tudorom i Igorom Štimcem.
Da se pitalo N.O. najviše glasova dobio bi zasigurno Slaven Bilić, samo da se zajedno sa Aljošom Asanovićem odlučio uskočiti u jureći vlak i pomoći Hajduku do ljeta. No Bilić je odbio ponudu pravdajući se obvezama u nacionalnoj vrsti. Na koncu je pozvan na sjednicu kako bi se čulo i njegovo mišljenje, iako je nakon izbora Poklepovića pojašnjeno kako je 'nekim drugim poslom' navratio na Poljud, što Bilić nije prihvatio sa oduševljenjem. Igora Tudora je podržavao Edoardo Reja, no na koncu je ispao iz stručnog stožera zbog samovoljnog odlaska na press konferenciju uoči ogleda sa Željezničarom. Pitanje je hoće li uopće ostati u Hajduku jer ga Reja zove u stručni stožer Lazia. Najgore je prošao Igor Štimac, koga je Svaguša na press konferenciji neizravno prozvao lažovom, ustvrdivši kako ga nije zvao da preuzme klupu Hajduka, nego je to bio prijateljski poziv, što je Štimac vješto iskoristio za samopromociju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mayhem26 13.02.2010.

    Ja volim Hajduk,al ako cemo iskreno da ste vi Bilić bili se spustili na nivo jednoga Svaguše i time sebi narusavali image?A drugi problem je hrpa invalidnih igrača koji ne zasluzuju ni da kupe lopte nekoč velikom Hajduku,a kamoli da igraju.Hajduk jednostavno treba sahraniti i zabraniti da se taj \"drko-klub\" tako uopce zove.

  • mačak_behemut 13.02.2010.

    sramota šta je nastalo od, nekad nogometne institucije, Hajduka. A imaju tako dobre pretpostavke da budu i dalje velik klub... fanatične navijače, talentirane klince iz svog \"uzgoja\", srce...(ovo govorim kao navijač Osijeka)

  • Florida 13.02.2010.

    ovo sve sta je napisano je malo nategnuto, pa sam Reya je reka da stave Tudora za trenera, a vi sad pisete kako ga zove u Lazio?!! volio bi da je to istina al teskoooo, sta se tice Bilica zar bi mu to bilo potrebno da se zamara sa propalim slucajem? a Stimac je prejak karakter da bi se slaga sa Svagijem \"sveznalicom\" haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare