To je to što me zanima!

Tri medalje jučer, dosad već devet na Mediteranskim igrama

Sandra Perković dobacila je do 66,46 m, što je bilo dovoljno za zlato. Aktualna europska prvakinja u taekwondou, Kristina Tomić, ostala je stepenicu niže, izgubivši za jedan bod, dok je Glasnović bila brončana
Vidi originalni članak

Mediteranske igre u španjolskoj Tarragoni jučer su donijele tri medalje Hrvatskoj. Sandra Perković bila je zlatna s hicem od 66,46 m, koji je bacila u prvom i jedinom ispravnom bacanju.

 Dvije medalje u taekwondou osvojile su Zagrepčanka Kristina Tomić i hrvatska Šveđanka Nikita Glasnović. Aktualna europska prvakinja do 49 kg završila je sa srebrom, izgubivši tijesno finale od Turkinje Rukiye Yildirim 12-11. Glasnović je u kategoriji do 57 kg bila brončana, a u polufinalu ju je zaustavila Egipćanka Elsayed rezultatom 16-13. 

Mediteranske igre traju od 22. lipnja do 1. srpnja, a s jučerašnjim danom broj hrvatskih medalja popeo se na devet. Drugo zlato uzeo je dizač utega Amar Musić, srebrni su bili još karatist Enes Garibović (-75), gimnastičar Robert Seligman te bacač kugle Stipe Žunić, a bronce su osvojili hrvači Ivan Lizatović (-60) i Božo Starčević (-77).

Danas u 12.30 naši rukometaši igraju polufinale protiv Španjolske. Polufinalni meč ima i boksač Toni Filipi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gladijator 29.06.2018.

    A zašto se ne spominje Šutalo?

  • realnotuzno 29.06.2018.

    Mi 9 medalja do sada, a Srbija i Slovenija svaka po 25. Cak je na ljestvici osvajaca medalja i Kosovo ispred nas. A u cijeloj ekspediciji skoro bilo vise pratecih osoba nego sportasa. Opet je netko isao na odmor u Spanjolsku u nasem trosku.

  • specialone 1 29.06.2018.

    Šta su mediteranske igre, nisam znao🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare