To je to što me zanima!

Tri milijuna prednarudžbi za dres nigerijske reprezentacije

Dres nigerijske nogometne reprezentacije ruši sve rekorde. Samo tri mjeseca nakon što ih je Nike predstavio zabilježeno je tri milijuna prednarudžbi ovog 'umjetničkog djela'
Vidi originalni članak

Ostala su još samo 22 dana do početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a mnogi jedva čekaju vidjeti Nigerijce u akciji upravo zbog novih dresova.

Nigerijski dres za SP, koji kod mnogih drugih zemalja koje će nastupiti u Rusiji izaziva ljubomoru, mnogi nazivaju umjetničkim djelom zbog načina na koji su spojili retro i moderan stil, stoga nije ni čudo da je došao do vrtoglave brojke od tri milijuna prednarudžbi samo tri mjeseca nakon što ga je Nike predstavio.

BILO JE IZNENAĐENJA Argentina i Nigerija izabrali su igrače: Oni nas čekaju u Rusiji!

Osim atraktivnog izgleda, fanove je privukla činjenica da se novim dresom odaje počast nigerijskom debiju na Svjetskom prvenstvu 1994. godine.

Sudeći prema potpredsjedniku nigerijskog nogometnog saveza Shehu Dikkou, nostalgija nije jedini razlog visoke potražnje. Dres je doživio veliku popularnost zbog toga što je prikladan kako za fanove sporta, tako i za fanove mode.

- Tri milijuna nije broj prodaja nego narudžbi napravljenih u svim njihovim trgovinama diljem svijeta. Ove narudžbe neće biti dostavljene odjednom, nego tijekom životnog vijeka dresova, koji traje otprilike dvije godine.

HRABRI SUPER ORLOVI Nigerijski veznjak: Ne bojimo se Modrića, Rakitića i Kovačića

Dres nije dostupan za prodaju prije 29. svibnja, a nakon toga se može kupiti u bilo kojoj Nike trgovini u Nigeriji za 73 eura.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Puta Madre 24.05.2018.

    Ružan do bola

  • alen1970 24.05.2018.

    solidan

  • hej dude 24.05.2018.

    dres je ružan

Komentiraj...
Vidi sve komentare