To je to što me zanima!

Kuznjecova u finalu Miamija nakon gotovo dva sata igre...

Kuznjecova je ušla u finale Miamija nakon što je pobijedila Švicarku Timeu Bacsinszky 7-5, 6-3. Ruskinja je finale izborila nakon gotovo dva sata igre
Vidi originalni članak

Ruska tenisačica Svetlana Kuznjecova plasirala se u finale WTA turnira u Miamiju nakon što je u polufinalnom ogledu pobijedila Švicarku Timeu Bacsinszky 7-5, 6-3.

Bio je to njihov treći međusobni susret i treća pobjeda Kuznjecove koja je slavila i u Montrealu 2010. i Indian Wellsu dvije godine kasnije.

Ruskinja je do pobjede stigla nakon skoro dva sata igre. U prvom setu viđen je samo jedan 'break' i to u 12. igri, ali i to je bilo dovoljno za prednost 19-tenisačice svijeta.

Za razliku od prvog, drugi set su obilježili izgubljeni servisi. Bilo ih je ukupno pet, a jedan 'break' više načinila je ruska tenisačica. 

Kuznjecova će u finalu igrati protiv pobjednice susreta između Bjeloruskinje Viktorije Azarenka i Njemice Angelique Kerber.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • silaaa 31.03.2016.

    ova kuznjecova do neki dan nije se mogla sastat sa lopticom a sad u finalu. koliko znaci forma u zenskom tenisu i 500ta igracica u formi more dobiti 5.

Komentiraj...
Vidi sve komentare