To je to što me zanima!

Tricaš iz Splita: Nisam nikada pucao s centra! Prvo pa muško

Petar Gavranić (36) je u poluvremenu košarkaške utakmice Split - Sixt Primorska pogodio koš s centra i osvojio 1200 ćevapčića i 120 litara piva. Počastit će prijatelje, a dio će dati javnoj kuhinji ili beskućnicima
Vidi originalni članak

Nikad nisam pokušao ubaciti loptu u koš s centra, eto, prvo pa muško, kazao je Petar Gavranić (36). On je sinoć u poluvremenu košarkaške utakmice Split Sixt Primorska pogodio koš s centra i dobio nagradu od 1200 ćevapčića i 120 litara piva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nagradna igra traje već šest mjeseci. Započela je nagradom od 1000 ćevapčića i 100 litara piva za sretnika koji pogodi koš s trice na suprotni koš, ili pola od navedenoga za ubačaj s centra.

Za svaku utakmicu nagrada se povećavala i sinoć je glavna nagrada bila 2300 ćevapčića i 230 litara piva, no Petar je nije osvojio jer prvi put sa suprotne strane terena nije pogodio cilj, ali drugi, onaj s centra je bez greške pronašao put do mrežice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nikad nisam igrao ni košarku, nešto malo na tjelesnom u školi - kazao nam je Petar koji radi u splitskoj bolnici kao medicinski radiolog.

Utakmice gleda koliko mu to posao dozvoljava, sinoć je bio s prijateljima Lukom Crnošijom i Vedranom Barbarić koji su i glavni krivci za njegovu prijavu za nagradnu igru. 

- U poluvremenu sam se otišao javiti prijatelju Ivanu Senjanoviću u ložu, a njih dvojica su nagovorili momka koji baca lopte u publiku da baci loptu baš meni i eto, sve je ispalo slučajno...

Da je Petar pogodio s centra na NBA utakmici vjerojatno bi osvojio automobil ili pozamašni iznos u dolarima, a ovako će počastiti društvo ćevapčićima i pivom.

- Nagradu još nisam dobio, najavili su mi da ću dobiti poklon bon na idućoj utakmici u srijedu u Kupu tako da ne znam detalje, ali znam da ću počastiti društvo jer mi je brzo rođendan, a dio će završiti ili u javnoj kuhinji ili kao pomoć beskućnicima - najavio je Petar koji košarku prati cijeli život.

- Mama mi je radila nekad davno u klubu tako da sam kao mali uživo gledao Tonija, Dina i onu sjajnu generaciju koja je osvojila tri naslova prvaka Europe zaredom - zaključio je Petar.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kakogod 07.02.2019.

    Tajna je u radijaciji... :)

  • 07.02.2019.

    "... U poluvremenu sam se otišao javiti prijatelju Ivanu Senjanoviću u ložu, a njih dvojica su nagovorili momka koji baca lopte u publiku da baci loptu baš meni i eto, sve je ispalo slučajno... " namještaljka

  • paulomacado 07.02.2019.

    Tunu od Ante gotovine ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare