To je to što me zanima!

Trijumf u kaosu: Dinamo u Temišvaru pogodio - tricu

Modri su pobijedili 3-0 u Temišvaru, svoje šanse za europsku zimu ostavili na životu i tako uljepšali jedno gostovanje koju su na dno poslali huligani
Vidi originalni članak

U danu u kojem je huliganizam preuzeo naslovnu rolu, u kojem su Dinamovi navijači pokazali svu svoju prizemnost, Dinamo se uzdigao u visine. Pričali su tom Temišvaru kao čvrstoj momčadi, a onda se pojavili odjeveni u zlatno i - razmontirali Rumunje.
- Treba nam realizacija, to nam je falilo protiv Anderlachta - vapio je Kruno Jurčić uoči ogleda u Rumunjskoj, usput kombinirajući s nekoliko opcija za prvih 11. Odabrao je dobitnu, odlučio je dati Sammiru još jednu šansu. I ovaj mu je vratio obilato, golom i sjajnom igrom, konačno se u Europi ukazao pravi Sammir. A momčad je poslušala trenera. Zabiti tri komada na europskom gostovanju nikada nije lako, to je ta efikasnost koju je želio Kruno.
Umjesto Papa u momčad je postavio Sivonjića, i to je bio pogodak. Odličan je bio Ilija, opasan i neugodan tamo pred rumunjskim golom, a ponovno je zabio Pedro Morales. I obrana je bila prava, na čelu s Filipom Lončarićem. Dečko u kojeg mnogi sumnjaju odradio je sjajan posao, obranio zicer kod 1-0, spašavao kad god je trebalo. Ali jedna je Dinamova zvijezda ove večeri bila sjajnija od ostalih. Milan Badelj odigrao je veliku utakmicu, zabio prvi i dodao za drugi gol i pokazao da je odrastao kao igrač.
Ove noći cigani bi mogli profitirati, Zdravko će ovo znati proslaviti. Navijači su ga pepeljarama i bocama pogodili u ponos, ovo je pobjeda koja će ga oživjeti. Jednako kao što je oživjela šanse Dinama da prezimi u Europi.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • appice 02.10.2009.

    Neće Dinamo proč skupinu, samo klikajte minuse, ali garantiram.

  • piroška 02.10.2009.

    Bravo, dečki! Lijepo je gledati i uživati u nogometnoj utakmici. Lončariću, čestitam. Sad lijepo pamet u glavu, uozbilji se i bit ćeš veliki golman. Drago mi je i zbog Sammirovog gola, nadam se da će i njemu konačno krenuti. Zlobni će reći da protivnik baš i nije neka klasa, ali nemojmo zaboraviti da su izbacili Šahtijar iz Lige prvaka, a s Ajaxom odigrali u gostima neriješeno-znači da i oni nešto mogu. S obzirom na našu ligu, oni su još dobri. I zato, dečki, nastavite tako, budite ozbiljni, trudite se, jer ako i izgubite a pokazali ste trud i volju, znat ćemo to cijeniti.

  • batastojkovic 02.10.2009.

    Mamić je tu samo zbog privatizacije kluba, kojeg bi za dva dana prodao. I čekat će dok ne dođe politička opcija koja će mu to dozvoliti. Ako ne dočeka on, onda je tu mlađi brat, pa sin... MOJ DINAMO - JA VOLIM TEBE JAKOOOO!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare