To je to što me zanima!

VIDEO Vatreni igrali nogomet s katarskom djecom, a sve je nadgledao Mr. No Good...

Prvo su se dodavali i podučavali djevojčice osnovama nogometa pa igrali jedan na jedan. Učili su ih driblinge i nogometne trikove, svatko je imao ponešto iz svog čarobnog šešira
Vidi originalni članak

Modrićev nasljednik i nogometni španer epiteti su kojima mnogi obasipaju Lovru Majera i Brunu Petkovića. Genijalci koji uvijek nešto novo izmisle s loptom u nogama. E pa bolji zadatak nisu mogli dobiti od HNS-a. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fifa i Katar su svakoj reprezentaciji ponudili da odaberu jedan događaj u kojem će se družiti s lokalnim stanovništvom. Uz odlazak u muzeje, galerije i učenje o katarskoj kulturi, HNS je odabrao 45 minuta slobodnog nogometa s lokalnom djecom. Ono što našim igračima najbolje ide.

POGLEDAJTE VIDEO:

Od 8 i 15 po srednjoeuropskom vremenu, odnosno od 10.15 po katarskom, Lovro Majer, Bruno Petković, Josip Šutalo, Kristijan Jakić, Josip Stanišić i Luka Sučić obuli su kopačke i zaigrali nogomet s djevojčicama koja su imala priliku naučiti nešto od hrvatskih reprezentativaca.

Prvo su se dodavali i podučavali ih osnovama nogometa pa igrali jedan na jedan. Učili su driblinge i nogometne trikove, svatko je imao ponešto iz svog čarobnog šešira. Odgovarali su na njihova brojna pitanja, udijelili savjete zlata vrijedne. A sve je nadgledao Mario Mandžukić iliti Mr. No Good, kako su ga nazvali dok je igrao u Juventusu. 

Sat nogometa koji je prošao u tren oka, ali zasigurno trenuci koje će katarska djeca zauvijek pamtiti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rijetko kulturan 2.0 19.11.2022.

    Sigurno s djecom radnika koji su gradili stadione..

Komentiraj...
Vidi sve komentare