To je to što me zanima!

Trojica s mačetama ili navijač? Evo zašto je on junak Londona

Još se ne zna točan broj stradalih u terorističkom napadu na London, no žrtava bi sigurno bilo više da se teroristima s mačetama nije suprostavio jedan navijač Millwalla. Roy Larner (47) sam je odbio njihov napad
Vidi originalni članak

Sjedite u omiljenom kafiću u subotu navečer, u ugodnom društvu uz koje pivo pričate o životu, a onda kroz vrata ulete tri lika naoružana mačetama. Nema straha - reakcija je novog heroja Londona Roya Larnera. 

On je golim rukama odbio napad trojice terorista u londonskom pubu 'Black and Blue' tako spasivši živote svih okupljenih u lokalu. Zaustaviti ih nije uspio, ali dao je vremena ostalim gostima da pobjegnu. 

Prema izjavama svjedoka, Roy se na teroriste zaletio čim su ušli u lokal vičući:

- Odjeb*** ja sam Milwall!

Tijekom svog herojskog čina ostao je bez prstiju na rukama, ima i teške ozljede prsa, ali ne skida osmijeh s lica. A kako se i ne bi smijao, kad je prvi poklon koji je dobio od prijatelja nakon buđenja knjiga 'Naučite trčati'.

- Napravio sam ono što sam morao. Tu večer smo se družili, popio sam četiri, pet piva. Ništa previše, bio sam spreman.

Roy je inače iz kultnog Peckhama, odakle su i likovi iz mitske serije 'Mućke', a njegovi prijatelji već su krenuli u akciju. Traže od države da mu dodijeli Gerogeov križ - najvišu nagradu koju civil može dobiti za iskazanu hrabrost.

 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Tiranosaurus 06.06.2017.

    R.I.P.

  • 06.06.2017.

    Zaslužio orden viteza

  • Karlo Butić Butigol 06.06.2017.

    Lemali smo se mi u Sirokom Brijegu s Mudjosima iz Sarajeva,na isto nam dodje,isto ovi teroristi Horde Zla napali neduzan Hrvatski narod i civile al su zato razbijeni ostisli natrag za Dzamahiriju zvanu Sarajevo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare