To je to što me zanima!

Trump iskače čak i na derbiju: 'Cijeli svijet zna da je pobijedio'

Do ovog trenutka još uvijek nije poznato tko je preletio preko Goodison Parka, no o kome god da se radi neće pomoći Trumpu da osvoji izbore. Man. United je s 3-1 slavio protiv Evertona, Cavani je postigao prvijenac
Vidi originalni članak

Manchester United pobijedio je Everton na teškom gostovanju na Goodison Parku 3-1 i u 8. kolu Premier lige ostvario tek treću pobjedu. 'Karamele' su doživjele treći poraz u nizu i nakon odličnog starta u sezonu mogu se tek nadati pozitivnijim vremenima.

POGLEDAJTE VIDEO: Pogba trenira

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Everton je došao u prednost u 19. minuti preko Bernarda da bi uslijedio brzi odgovor Uniteda. To jest, Brune Fernandesa koji je u samo sedam minuta riješio Ancelottijevu momčad nakon što je izjednačio u 25., a potom u potpunosti preokrenuo rezultat u 32.

Prvi gol bio je odličan udarac glavom skoro s ruba šesnaesterca dok je omaleni Portugalac i drugi također glavom poslao u mrežu. Inače odličnog udarca i sjajan izvođač slobodnjaka danas je, eto, dva puta pogađao glavom.

Posljednji gol bilo je djelo Edinsona Cavanija u 95. minuti. Opet je Bruno Fernandes bio u glavnoj ulozi, odlično je povukao kontru, navukao suparničkog igrača na sebe te sjajno poslužio Urugvajca, koji je postigao svoj prvijenac u dresu 'crvenih vragova'.

I dok su se dvije slavne engleske momčadi pripremale za derbi, iznad Goodison Parka preletio je zrakoplov vukući za sobom natpis "Svijet zna da je Trump pobijedio" s hashtagom MAGA (Make America Great Again).

Do ovog trenutka još uvijek nije poznato tko je preletio preko Goodison Parka, no o kome god da se radi neće pomoći Trumpu da osvoji izbore.

Joe Biden vodi i sve ide k tome da će postati 46. predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. Donald Trump pozvao je na nepravilnost prilikom brojanja glasova u pojedinim državama, no bez ozbiljnog uporišta.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • frajer_2 07.11.2020.

    Trump2020

  • 07.11.2020.

    Trump potrčko bankarskih elita i visokih slojeva društva, Biden potrčko političkih elita i vojnih slojeva društva. Jedan 74 godine, drugi 78. Kao da ijedan od njih 2 išta odlučuje i ima stvarnu moć u rukama, oboje su samo lutke u predstavi za javnost, a obični ljudi u Americi, kao i kod nas, sve to gutaju bez razmišljanja uvjereni kako se baš njihov kandidat bori za narodni interes. Užas koliko je ljudima otupljeno mišljenje i mogućnost racionalnog zaključivanja.

  • Talasemični Kokain 07.11.2020.

    Prenosim jedan komentar ispod jednog zanimljivog Jubito videa: Izborni službenici: "Upravo smo pronašli 25.000 glasačkih listića." Mediji: "Koji je rezultat?" Izborni službenici: "25.000 za Bidena. 0 za Trumpa." Trumpove pristaše: "To ne zvuči dobro. Možemo li to provjeriti?" Mediji: "Vaše neutemeljene teorije zavjere potkopavaju našu demokraciju!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare