To je to što me zanima!

Trušček pokazao zašto nosi BMF titulu Balkana: Hrabro izgubio od 'Kelta' na priredbi Oktagona

Meč je prekinut jer se morala obrisati značajna količina krvi na podlozi, ali ni u jednom trenutku na odustajanje nije pomislio 'Terror' i pokazao zašto nosi titulu 'najopakijeg čovjeka Balkana'
Vidi originalni članak

Mnogi bi se nakon toliko izgubljene krvi i primljenih udaraca već 100 puta predali, ali ne i Ivica ‘Terror’ Trušček (39, 41-36) koji je u ‘Oktagonu’ izgubio od Christiana ‘Kelta’ Jungwirtha (35, 12-5) tehničkim nokautom u drugoj rundi nakon što je sudac prekinuo meč.

Nanizao je Ivica tri pobjede pod okriljem Fight Nation Championshipa, a sad ga je čekao tvrdi Nijemac koji je prve dvije minute bio u podređenoj situaciji, ali je negdje zakačio Truščeka pod lijevim okom i nakon toga se 'Terror' borio s velikom oteklinom.

Gađao je tad 'Kelt' samo to oko, pogodio ga u drugoj rundi nakon čega je zastao Ivica, a onda je Nijemac ispalio sve što je imao u arsenalu, ali pokazao je borac iz zagrebačkog American Top Teama zašto nosi titulu 'najopakijeg čovjeka na Balkanu' i iako je bio 'okupan krvlju', nije se predavao.

Meč je prekinut nakon što je dobio udarce u potiljak, Jungwirthu je sudac oduzeo bod, ali nakon nastavka nije se Ivica uspio spasiti. Krenuo je u double leg ne bi li napravio nešto na parteru, ali je završio na leđima, a sve je ground and poundom završio 'Kelt'.

Bila je to strašna borba, a nakon svega ‘Kelt’ Truščeku i podignuo mu ruku u zrak, a za hrabru je predstavu Ivica dobio pljesak publike. Vjerojatno će tu biti potrebno i šivanje, a pred Ivicom je sad oporavak.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • japanokinezjapano 05.06.2022.

    Ja sam po naslovu pomislio da je teror demolirao protivnika kad ono on demoliran. Zašto se to mora prikazivati na ovaj način, ne znam. Možda će se početi dijeliti pojasevi za vrhunske dobivene batine? Možda će onaj koji je pobijedio dobiti ništa, a onaj koji je popio batinetine i bio sav krvav, njemu sve.

  • Mauzer1943 05.06.2022.

    Sad ste ko Srbi, poraz prikazujete kao pobjedu.

  • mrmagdens 05.06.2022.

    sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare