To je to što me zanima!

Tsunami na Diva: Karlović na Tsongu za drugi tjedan

Ivo Karlović je do trećeg kola Wimbledona došao bez izgubljenog seta, a na putu do drugog tjedna u All England Clubu stoji su Jo-Wilfried Tsonga
Vidi originalni članak

Volio bih da se mogu približiti Goranu. Ali mislim da to nije realno očekivati. Ipak je 212 asova previše čak i za mene, rekao je Ivo Karlović, koji ne vjeruje da može slomiti Ivaniševićev rekord iz 2001. godine.
Na terenu broj četiri nije bilo neizvjesnosti. Najviši tenisač svijeta pobijedio je 7-5, 6-3, 6-4 Belgijca Stevea Darcisa u 2. kolu Wimbledona. Nakon dva meča nije izgubio niti set, a “iskrcao” je ukupno - 56 asova.
- Trava je svake godine sve sporija i mnogo je teže zabijati asove - rekao je Div.
Zagrepčanin je dugo lutao Wimbledonom. U posljednje četiri godine redovito je gubio u prvom kolu. Zato je Karlović ove godine povukao radikalan potrez.
- Odlučio sam da neću igrati u tjednu uoči Wimbledona. Zadnjih godina sam se preforsirao u Nottinghamu - kazao je Div, koji će u 3. kolu igrati protiv Joa Wilfrieda Tsonge “tsunamija”, bivšeg finalista Australian Opena. Tenisač podrijetlom iz Konga igra tek drugi Wimbledon u karijeri.
- Volim travu i nadam se dobrom rezultatu. Karlović je jako opasan na brzim podlogama - rekao je deveti tenisač svijeta.
Tsonga i Zagrepčanin nikad nisu igrali službeni meč na Touru. Obojica su “revolveraši” na travi i jedno je sigurno - bit će opasno treptati u Wimbledonu...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare