To je to što me zanima!

Tu još nije zabio: Mandžo, sad je vrijeme i za gol u Ligi prvaka

Mario je zabio u debiju za Bayern u svim natjecanjima. Zabio je šest u uvodnih pet utakmica. Još jedan i postat će klupski rekorder. Protiv Valencije će debitirati u LP
Vidi originalni članak

Zabio je Borussiji u superkupu. Regensburgu je dao dva u svojoj prvoj utakmici za Bavarce u kupu, a Greuter Fürthu zabio je u prvom kolu Budeslige.

U prvih pet utakmica za Bayern Mario Mandžukić zabio je šest golova. Takav početak karijere u najtrofejnijem njemačkom klubu imao je samo legendarni Dieter Hoeness, mlađi brat sadašnjeg predsjednika Ulija Hoenessa, koji je Bayernov dres nosio osamdesetih godina.

- Igrao sam opušteno i vjerovao u sebe. Početkom sezone sam si rekao: ‘Samo daj sve od sebe i nagrada će stići’. I stigla je - rekao je raspucani Mandžukić.

Bayern je u zadnje tri sezone izgubio dva finala LP-a. Zadnji europski trofej uzeo je 2001. U finalu je pala Valencia, današnji protivnik.

- Da smo imali Mandžukića, osvojili bismo Ligu prvaka i prošle sezone - uvjeren je trener Bayerna Jupp Heynckes.

Srušio je veliki Ajax usred Amsterdama, zabio je finalistima Europskog prvenstva Talijanima, ali u Ligi prvaka nikad u karijeri nije ni nastupio. Zabije li i Valenciji, postat će klupski rekorder nakon samo pet utakmica.

- Lijepo je to čuti, ali nikad nisam razmišljao o tome. Neću ni sad, da mi se ne bi dogodilo da ne dodam loptu bolje postavljenom suigraču - ostao je skroman Mandžukić i dodao:

- Uzalud mi golovi ako ne postanemo prvaci.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • daljinac 19.09.2012.

    manđo, ti si, ti si, ti si vodoinstalater, go,go,go

  • Buch0_Zagreb 19.09.2012.

    ajmo Mandžo,razbi cijelu bundesligu i danas valenciju

  • sakyosijek 19.09.2012.

    normalno da zabija,po mogucnosti glavom

Komentiraj...
Vidi sve komentare