To je to što me zanima!

Tucak: Hrvatska ovako treba uvijek izgledati, vratili smo se

Iako Francuska nije bila dostojan protivnik Hrvatskoj u drugom kolu vaterpolskog EP-a, ipak je poslužila "barakudama" za podizanje forme uoči nastavka natjecanja
Vidi originalni članak

Francuski vaterpolisti ne mogu se nositi s hrvatskima. "Barakude" su ih u prošlogodišnjoj Svjetskoj ligi svladale sedam odnosno šest golova razlike, a sada više nego na obje utakmice zajedno. U drugom kolu beogradskog EP-a bilo je 20-5 za Hrvatsku.

- Odigrali smo jako dobru utakmicu, zaista kvalitetnu u obrani I tranziciji s puno kontranapada, onako kako želim da izgleda Hrvatska. Francuska nema našu kvalitetu, ali je reprezentacija koja može kazniti bilo koga - rekao je Ivica Tucak.

Dobra igra razveselila je izbornika nakon visokog poraza od domaćina Srbije na startu.

- Vratili smo se na onaj put na kojem smo i htjeli biti, čekati trećeplasiranu momčad iz skupine A, ići dalje u turniru korak po korak, dizati se i biti pravi onda kada će to biti najbitnije - dodao je Tucak.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Maro Joković koji je zabio četiri gola, od čega tri u uraganskoj prvoj četvrtini koju je Hrvatska dobila 7-0.

- Utakmicu smo doslovno rutinski odradili. Nakon lošeg uvoda u EP, imali smo dosta lakšeg protivnika i zadatak. Ispunili smo očekivanja i drago mi je da je završilo ovakvom razlikom - rekao je Joković.

Nakon trećeg kola protiv Malte u četvrtak od 9:30, "barakude" će u osmini finala najvjerojatnije na Nizozemce, a u četvrtfinalu bi ih čekao pobjednik skupine D, Mađarska ili Grčka.

- Francuska nije toliko slaba koliko rezultat pokazuje. Sada smo gotovo sigurno drugi. Vjerujem da ćemo proći osminu finala, a onda se koncentriramo za četvrtfinale gdje očekujemo pravog protivnika - kazao je Sandro Sukno, strijelac tri gola.

U drugoj utakmici skupine B Srbija je svladala nejaku Maltu 20-2.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • KRUGER07 13.01.2016.

    vrati li smo se,tucak daj se skuliraj pokazao si svoje znanje protiv srboslava,ti si tucak treča liga,s takvim igračima koje ti ne znas vodit i posložiš ti postaviš igru i dobiješ porciju,sramota daj ostavku

  • šibenka-st 13.01.2016.

    jvmu, da si sportaš u duši, ne bi se naslađivao, nego poštovao protivnika i u porazu. Zato, ne dijeli lekcije, jer te nije velika pamet ubila. Po svemu ovome što pišeš, i tebi treba liječenje. A, provociranje na nacionalnoj osnovi ti je nešto najbjednije u repertoaru !!!

  • dobro jutro 13.01.2016.

    Tucak pokrij se i suti,nismo mi bili jaki nego oni slabi,pametan trener bi dao ostavku

Komentiraj...
Vidi sve komentare