To je to što me zanima!

Tucak objavio putnike na SP: 'Pripreme smo odradili sjajno'

Reprezentacija u Kazanj putuje u petak, 24. srpnja. SP traje od 24. srpnja do 9. kolovoza, a muški vaterpolski turnir igra se od 27. srpnja do 8. kolovoza 2015.
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolo reprezentacija završava posljednje pripreme u Zagrebu uoči odlaska na FINA Svjetsko prvenstvo u ruski Kazanj. Izbornik reprezentacije Ivica Tucak objavio je imena igrača koji će igrati za Hrvatsku.

- Pripreme su prošle onako kako smo planirali, napravili smo sve zacrtano. Izuzetno sam zadovoljan, s obzirom na to da smo radili u nenormalnim vremenskim uvjetima. Igrači su odradili maksimalno svoj dio posla i opća fizička priprema, koja je temelj ostvarivanja dobrog rezultata, u ovom je trenutku na visokoj razini - izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Hrvatska reprezentacija posljednjih je dana trenirala s reprezentacijom Rumunjske, s kojom smo odigrali i službenu prijateljsku utakmicu u kojoj je Hrvatska slavila rezultatom 13-7 (6-2, 3-3, 2-1, 2-1). Na otvorenom bazenu na zagrebačkoj Šalati, najbolji u hrvatskim redovima bio je Petar Muslim s tri gola, po dva su postigli Luka Bukić, Anđelo Šetka i Sandro Sukno, dok su po jedan gol dali Antonio Petković, Luka Lončar, Paulo Obradović i Ante Vukičević.

- Utakmica bez nekog pretjeranog žara, no ipak smo dobili od nje što smo htjeli. Tom utakmicom približili smo se Svjetskom prvenstvu; imali smo ambijent i službenu utakmicu, bilo je dobrih stvari u našoj igri. U jednom trenutku smo malo posustali, ali sve u svemu mogu biti zadovoljan rezultatom - zaključio je izbornik Ivica Tucak.

Hrvatska reprezentacija u Kazanj putuje u petak, 24. srpnja. FINA Svjetsko prvenstvo traje od 24. srpnja do 9. kolovoza, a muški vaterpolski turnir igra se od 27. srpnja do 8. kolovoza 2015. godine. 

U Rusiju putuju: 

  • Josip Pavić (kapetan)
  • Damir Burić
  • Antonio Petković
  • Luka Lončar
  • Maro Joković
  • Luka Bukić
  • Petar Muslim
  • Andro Bušlje
  • Sandro Sukno
  • Fran Paškvalin
  • Anđelo Šetka
  • Paulo Obradović
  • Marko Bijač
Idi na 24sata

Komentari 17

  • NjofraZg 23.07.2015.

    On jako dobro plača tu grupicu, nakon osnivanja tog kluba dobili su donaciju od milijun kuna, donator nepoznat haha. Realno, reprezentacija je Mamiću u drugom planu, Dinamo mu je zlatna koka, odnosno Dinamovi klinci, a jedini trn u oku su mu Boysi. Uefa ne može kažnjavati nikoga za događaje u gradu, njihove ovlasti su na stadionu za vrijeme utakmice, pa tako imaš primjer da Nizozemci razvale Rim, kazna? 0€.

  • NjofraZg 23.07.2015.

    Normalno da treba ispuniti određene uvijete da bi izašao na izbore. Jednostavno, oni su oduvijek privatizirani. Dobro, Barcelona ti je prevelik primjer, hoćeš onda praktički cijelu Njemačku prvu, drugu i treču ligu? Malmo? Benfica? Sporting Lisabon? St. Entien? Atletic Bilbao? Osasuna? Racing Santader kojeg su ti isti članovi skupljanjem novaca spasili od bankrota? U čemu je problem? Zašto navijači nebi odlučivali ko će voditi klub za koji navijaju cijeli život narednih 4 godine? Neka se i Mamić kandidira, predstavi program, svoje ljude, pa glasaj za njega, pa ako pobjedi pobjedi, takva je želja večine članova. Moja volja kao višegodišnjeg člana se ne poštuje, ja želim birati ko će voditi moj klub. Ko je Mamić da kaže vodit ću klub dok god ja želim, a u statutu mu piše da se mora poštovati volja članova. To je isto ko i da Kolinda sad kaže nema više izbora, ja ću voditi Hrvatsku dok god ja želim. Jbg stari, ja nisam ovca kao večina.

  • NjofraZg 23.07.2015.

    Nedao Bog više nikada onako, posljedice ovoga danas su baš te godine, kad su se određeni ljudi slizali sa Mamićem. Više vrijede ovaj vikend onih 1000 u Osijeku i 20 baklji, nego kad se onda palilo po 100 baklji a nije bilo ni privođenja ni ničega. Probalo se ići u dogovor s vragom a da je Dinamo u prvom planu i sad imaš ovo što imaš. Frakcije, klub jedne obitelji i prazan Maksimir. Pare rade čuda od ljudi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare