To je to što me zanima!

Tudor je izostavio zvijezdu pa osvojio tek jedan bod u debiju

Igor Tudor nije imao debi za pamćenje u Galatasarayu. Turski je velikan odigrao tek 1-1 kod Rizespora, koji se bori za ostanak. Vodeći Bešiktaš mogao bi mu pobjeći na sedam bodova razlike
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Igor Tudor debitirao je remijem na klupi Galatasaraya. Slavni turski klub odigrao je 1-1 na gostovanju kod davljenika Rizespora u 16. kolu Super lige.

Lukas Podolski doveo je u vodstvo goste u 23. minuti, a Özgür Çek postavio je konačan rezultat 15 minuta prije kraja.

 

Tudor u ovoj utakmici zbog ozljeda nije mogao računati na Hakana BaltuWesleyja SneijderaErena Derdiyoka i Lionela Carolea. No izvan zapisnika ostavio je mladog Portugalca Brumu koji je dosad upisao sedam golova i isto toliko asistencija.

- Bruma je mlad igrač kakve ja i volim, ali napravio je jednu grešku zbog koje je ostao u Istanbulu. On zna gdje je pogriješio i popravit će to. Igračima ne treba nikakva motivacija, oni sami sebe trebaju motivirati. Bruma će nam se vratiti na treningu u ponedjeljak - objasnio je Tudor.

Galastasaray je ovim remijem ostao na trećem mjestu prvenstvene ljestvice, četiri boda iza vodećeg Bešiktaša (utakmica manje) i tri iza drugoplasiranog Bašakšehira. Fenerbahče je na četvrtom mjestu s četiri boda iza Galate u utakmicom manje.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pacovikozec 19.02.2017.

    mogo bi tudor na biro prije uskrsa

  • kele2 19.02.2017.

    Moga bi tudor ca ic ako ovako nastavi

  • blokirani_lovac 18.02.2017.

    Svaka cast njegovom menageru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare