To je to što me zanima!

Tudor je novi trener PAOK-a: Ovo je klub bogate povijesti...

Igor Tudor potpisao je trogodišnji ugovor s PAOK-om. Pomoćnik na klupi bit će mu Jurica Vučko. Tudor bi se u 4. pretkolu Europske lige mogao susresti s Hajdukom
Vidi originalni članak

Ono što se pričalo danima, danas je dobilo službenu potvrdu. Bivši trener Hajduka Igor Tudor novi je trener grčkog PAOK-a. Vijest je potvrdio i klub na službenoj stranici.

Tudor se u srijedu sastao s vlasnikom PAOK-a, a sljedeći dan potpisao je trogodišnji ugovor s grčkim klubom. Tudor je nakon Ćire Blaževića, koji je sjedio na klupi PAOK-a u sezoni 1991./1992., drugi hrvatski trener u ovom grčkom klubu.

- Spreman sam 100 posto. PAOK je veliki klub s bogatom poviješću. Spreman sam odvesti ga u nove izazove - rekao je Tudor , kojem će asistirati Jurica Vučko.

PAOK je prošle sezone završio na trećem mjestu u grčkom prvenstvu, bod iza drugoplasiranog Panathinaikosa, te je izborio kvalifikacije za Europsku ligu.

U četvrtom pretkolu Tudor bi se mogao susresti s Hajdukom.

Hrvatski treneri u europskim klubovima

Igor Tudor postao je trener grčkog prvoligaša PAOK-a.

Bivšem treneru splitskog Hajduka ovo je tek drugi samostalni zadatak, Tudor će ove sezone pokušati s PAOK-om prekinuti višegodišnju dominaciju Olympiacosa i Panathinaikosa.

Goal je napravio galeriju hrvatskih trenera u Europi.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • El Tractor 19.06.2015.

    Sritno Tudore!

  • noko 19.06.2015.

    Večina novih trenera ili igrača kad dolaze u novi ispodprosječan klub, kad ne znaju šta da kažu većinom kažu ovo:Ovo je klub bogate povijesti...Pa 90% klubova u Europi ima bogatu povijest jer su većinom svi stari oko 100g...

  • Antonian77 19.06.2015.

    mamic bolji trener hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare