To je to što me zanima!

Napeto na zadnjem treningu: Navijač krenuo prema Tudoru

Trening koji je Tudor odradio u Karabuksporu u utorak navečer bio mu je posljednji u tom klubu. Nekoliko navijača dočekalo ga je nakon treninga, a za svaki slučaj blizu su bili zaštitari
Vidi originalni članak

Galatasaray je potvrdio kako je sporazumno raskinuo ugovor s Janom Oldeom Riekerinkom. Maknuta je i zadnja prepreka ustoličenju Igora Tudora na klupi.

Večer prije Tudor se oprostio s igračima Karabukspora i danas je već u Galatasarayu gdje će u četvrtak u 15 sati i službeno biti predstavljen kao novi trener.

 

'Igore, srami se!'

Tudor stiže na klupu najvećeg i najtrofejnijeg turskog kluba u kontroverznom transferu zbog kojeg su čelnici Karabukspora doslovno poludjeli.

- Ovo je nevjerojatna sramota koja će pratiti Galatasaray godinama! Sve sam saznao iz medija. Ako su glasine točne, Galatasaray i Tudor mogu se sramiti. Pa Tudor ima trening u 19 sati, a svi pišu da je već dogovorio s Galatasarayem. Ako je to istina, Tudor nas je izdao. Nije smio ni s kim pregovarati do 31. svibnja. Žalit ćemo se turskom nogometnom savezu - kaže prvi čovjek Karabukspora Ferudun Tankut.

Bivši trener Hajduka potpisat će s Galatasarayem na godinu i pol i odreći će se 150.000 eura koliko mu garantira ostanak u Karabuksporu. Trening koji je Tudor odradio u Karabuksporu u utorak navečer bio mu je posljednji u tom klubu. Nekoliko navijača dočekalo ga je nakon treninga, a za svaki slučaj blizu su bili zaštitari.

- Igore, koliko su ti platili? - pitao je jedan navijač Tudora.

POGLEDAJTE VIDEO: BIJESNI NAVIJAČI

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 1234567890 15.02.2017.

    Besposličarske seljačine. Kao da oni ne bi promijenili firmu da im se ponudi bolji posao. Šupci.

  • kamen1983 15.02.2017.

    Starst emocija ljubav ......... tata

  • FJAKA 15.02.2017.

    Prodana duša

Komentiraj...
Vidi sve komentare