To je to što me zanima!

'Tudor je veliki egoist i lažov! Laže da sam Reju slao u p.m.'

S Rejom sam imao jedan konflikt, bilo je to na utakmici u Čakovcu, ali nikad ga nisam opsovao. Zar mislite da bi mi trener s takvim imenom i iskustvom oprostio?
Vidi originalni članak

Može Tudor govoriti što god hoće, ali navijače Hajduka ne možeš prevariti. Ja sam se ponudio besplatno, a on je pobjegao i ostavio klub na cjedilu tri dana prije početka HNL-a, kaže Senijad Ibričić.

Tudor tvrdi da ga nije vratio u Hajduk jer ga nitko u klubu ne voli, a Ibričić kaže da su to laži kojima pokušava opravdati svoj bijeg iz Hajduka.

- Ponosan sam na sve što sam dao Hajduku, na igre, rezultate i novac koji sam ostavio klubu nakon odlaska. Više puta sam rekao da ću se nakon karijere vratiti živjeti u Split, a volio bih i završiti karijeru u dresu Hajduka. Tudora nisam nikad spominjao, ne znam što mu ovo treba - kazao je Ibričić i nastavio:

- Govori da nisam bio omiljen u svlačionici, a ne govori o sebi. Veliki je egoist, glumi autoritet i ne vjerujem da je ikoga u svlačionici pitao za mene. Uostalom, samo su Maloča i Kalinić iz mog vremena, a iz reprezentacije znam Vršajevića i Sušića, s kojima nisam u sukobu.

Tudor je spominjao i navodni sukob Ibričića s Rejom, tvrdi da je dvaput i opsovao Talijana.

- S Rejom sam imao jedan konflikt, bilo je to na utakmici u Čakovcu, ali nikad ga nisam opsovao. Zar mislite da bi trener s takvim imenom i iskustvom oprostio meni da ga psujem? I to dva puta. Tudor ide iz krajnosti u krajnost, pokušava uništiti sve što sam napravio u Hajduku, a sve kako bi sebe opravdao. Neka priča što želi, on je svojim bijegom pokazao nepoštovanje prema klubu i neka živi s tim.

Ibričić se ne može sjetiti zašto bi Tudor imao nešto protiv njega.

- Stvarno ne znam, nikad nismo imali sukob, ali znam da me nikad nije podnosio. Mislio sam da je to zato jer sam kao stranac došao u Hajduk, a navijači su me voljeli. To vjerojatno nije mogao prihvatiti, ali to je njegov problem - zaključio je svoju stranu priče Senijad Ibričić. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • strmi_2 14.02.2015.

    Tudor je prosjecna 'rvatina..

  • salamun99 14.02.2015.

    Kad vidis kakav je Tudor i pricu od i ibre...reka bi da je ibro 100% u pravu ali svaka prica ima dvi strane a u nogometu pogotovo! Mozda se Tudoru ne svidja on i mozda je egosit i svakakav ali cinjenica je da se ibro uliziva hajduku i torcidi od kad je otisa iz hajduka jer je svatija da mu je hajduk limit i da mu je ode bilo najbolje

  • moslavina995 13.02.2015.

    I ovaj priča bez veze i bez potrebe za normalnog čovjeka, baš kao i onaj ludi Kukoć.

Komentiraj...
Vidi sve komentare