To je to što me zanima!

Tudor: Ne želim o Lokomotivi, uvijek su neke najave, ovo-ono

Već neko vrijeme Igor Tudor odbija odgovarati na pitanja tko od igrača može, a tko ne može nastupiti, a sada je odbio odgovarati i na pitanja o protivniku - Lokomotivi
Vidi originalni članak

Umjesto punih tribina Poljuda, proslave 64. rođendana Torcide i promocije novoga travnjaka, Hajduk i Lokomotiva odigrat će utakmicu 13. kola HNL-a u otužnoj atmosferi, pred praznim tribinama.

A otužno je bilo i na press konferenciji Hajduka. Već neko vrijeme Igor Tudor odbija odgovarati na pitanja tko od igrača može, a tko ne može nastupiti, a sada je odbio odgovarati i na pitanja o protivniku - Lokomotivi.

- O Lokomotivi ne bih rekao baš ništa. Uvijek su neke najave, ovo - ono, a ja sam koncentriran samo na svoju momčad i na trening. Ne bih ulazio u usporedbe, analize, najave tko igra napadački, tko ne... Ne želim govoriti o Lokomotivi - rekao je Tudor i kratko dodao:

- Ne znam koja je ovo u nizu domaća utakmica koju igramo u neobičnoj situaciji, ili van Poljuda ili bez publike. No moramo se prilagoditi, moramo odigrati dobru utakmicu i pobijediti. Igrači će imati i dodatan motiv, novi travnjak.

Ivo Cagalj/PIXSELL

Ma koliko mu teško bilo izaći pred kamere i mikrofone, Tudor bi morao shvatiti da se ne obraća samo onima koji dolaze na press konferencije, nego svim navijačima Hajduka, koje zanima što trener njihova kluba ima za reći.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Duje1950_1 25.10.2014.

    sto rec o njima kad se sve zna...

  • dica su tvoja uvik uz tebe 24.10.2014.

    dinamo 2 nije vrijedan spomena, nadam se da će se matica iz zagreba ugasiti zajedno sa vagonom

  • hajduk11 24.10.2014.

    Bravo Tudore. O čemu drugome može govoriti a da ne kazne ili njega ili klub? O čemu može uopće govoriti? 100% U-17 tramvaj repki, Lokomotivi u 1. ligi, onom igraču kojega je močvara kaznila tako da neigra protiv Dinama, Ivkoviću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare