To je to što me zanima!

Tudor objavio Vučeviću da završava igračku karijeru!

Igor Tudor se dugo borio s bolovima zglobu, ali u utorak popodne na treningu navodno je “pukao” i treneru Goranu Vučeviću rekao da se povlači
Vidi originalni članak

Premda se to ničim na popodnevnom treningu nije moglo naslutiti, Igor Tudor je nakon dolaska u svlačionicu suigračima i treneru Goranu Vučeviću objavio kako prekida nogometnu karijeru. Bol u operiranom zglobu je bila očito prejaka, Tudor se više nije želio mučiti, stoga je najavio svoj konačni oproštaj. U prošloj sezoni, u kojoj se više puta pokušao vratiti, odigrao je samo devet službenih utakmica, a posljednji put u bijelom je dresu nastupio protiv Dinama u Zagrebu 8. ožujka.
No nije tu kraj lošim vijestima za Hajduk, u srijedu bi se Srđan Andrić trebao podvrgnuti operativnom zahvatu čišćenja koljena, a zdravstvene probleme ima i Giovanni Rosso, kojem je doktor Rakić postavio dijagnozu “boli u lumbalnom dijelu kralježnice”.
- Rosso će na konzervativno liječenje kod doktora Peharca u Pulu, no nezahvalno je prognozirati koliko će izbivati - rekao je doktor Rakić. U moru loših vijesti jedino je dobro što su svi testovi pokazali da je Skoko u dobroj formi.

I BRKLJAČA NA POLJUDU?
Hajduk još nije završio prijelazni rok, još uvijek traju pregovori sa zagrebašem Mariom Brkljačom. Prepreka bi mogla biti jedino visoki odštetni zahtjev, Medić navodno traži čak milijun eura.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • torcida_4ever 23.07.2008.

    silvaa previse sanjas.. neka je otiso..

  • Shady 23.07.2008.

    Nemoij pretjeravati, u najboljim danima bio je dobar ali nikako najbolji na svijetu...Odkad je došao u hajduk znao sam da od toga nece biti ništa

  • Hrvatska 23.07.2008.

    Hvala Bogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare