To je to što me zanima!

Tudor će zarađivati milijun € po sezoni; vodio je prvi trening

Poznata je i cijela financijska konstrukcija Tušinog ugovora u turskom gigantu Galatasarayu. Do kraja sezone će zaraditi 400 tisuća eura, a u idućoj ta cifra skače na milijun eura
Vidi originalni članak

Turski gigant Galatasaray objavio je i službenu potvrdu - hrvatski trener Igor Tudor preuzeo je klub i nakon Hajduka, Paoka i Karabükspora stiže na klupu istanbulskog kluba.

Poznata je i cijela financijska konstrukcija Tušinog ugovora. Do kraja sezone će zaraditi 400 tisuća eura, a u idućoj ta cifra skače na milijun eura.

Postoje i bonusi, pa ukoliko Galatasaray uđe u skupine Lige prvaka, bivšem će stoperu pripasti još 200 tisuća eura. U slučaju da uđu u kvalifikacije za LP njemu će pripasti 100 tisuća, a za plasman u Europsku ligu nagrada je 50 tisuća.

Karabükspor, Igorov bivši klub, dobio je 150 tisuća eura odštete.

Tudor je već odradio prvi trening s momčadi, upoznao se s igračima te kratko rekao kako će njegova momčad igrati napadački nogomet. Splićanin je  59. trener Galatasaraya u povijesti te 39. stranac na klupi i prvi Hrvat nakon Tomislava Ivića koji je prije 33 godine vodio ovaj klub.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • strmi007 15.02.2017.

    DInamoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  • 15.02.2017.

    Velika greska Galatasaraya.....

  • sarkastican 15.02.2017.

    ima na raspolaganju odlicnu momcad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare