To je to što me zanima!

Tudor: Remi bi bio pošteniji, kao da nas je impresionirala LP-a

Trebali smo zabiti, ali nismo uspjeli. Igrali smo protiv jake momčadi, to se mora naglasiti. A ne smijemo zaboraviti ni da nam je to bila treća utakmica u šest dana, kazao je trener Marseillea Igor Tudor
Vidi originalni članak

Eintracht iz Frankfurta u gostima je u drugom kolu Lige prvaka svladao Tudorov Marseille s 1-0 golom Lindstroma iz 43. minute. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Francuska momčad nalazi se na posljednjem mjestu skupine D bez bodova, a istu predvodi Sporting sa šest, dok su Spursi drugi s tri nakon dvije utakmice.

- Bili smo prespori na početku utakmice. Kao da nas je impresionirala Liga prvaka na našem stadionu. U drugom smo poluvremenu bili bolji. Trebali smo zabiti, ali nismo uspjeli. Igrali smo protiv jake momčadi, to se mora naglasiti. A ne smijemo zaboraviti ni da nam je to bila treća utakmica u šest dana. Igrači su dosta umorni, a ima i ozljeda. Nije normalno igrati takvim tempom. Vidjet ćemo kako u nedjelju riješiti probleme u obrani -  rekao je Tudor nakon utakmice.

Marseille je u prvoj utakmici poražen od Tottenhama s 0-2, a u idućem kolu čeka ih Sporting, vodeća momčad skupine. 

- Ići ćemo bez kalkulacija. Pripremit ćemo se kao i za svaku utakmicu. Pokušat ćemo biti bolji i uzeti koji bod - kazao je Tudor. 

U 59. minuti susreta, Tudor je napravio trostruku zamjenu. Iz igre su izašli Sanchez, Payet i Gerson, a ušli Harit, Suarez i Under.

- Promjene sam napravio iz više razloga. To je dio nogometa. Promjene su donijele pozitivnu reakciju - prokomentirao je Tudor pa dodao:

- Nisam vidio da je Eintracht dominirao u prvom poluvremenu. Nedostajalo nam je kreativnosti prema naprijed, ali nije bilo tako loše. Remi bi bio pošteniji, ali kod nogometa je stvar u detaljima -  odgovorio je.

Tudora su podsjetili da Marseille u dvije odigrane utakmice u LP-a nije zabio gol. 

 - U ždrijebu smo bili u četvrtom potu. Trudimo se biti što bolji. Izgubili smo, ali su moji igrači dali sve od sebe, to je najvažnije. Ovo nam je treća utakmica u kratkom periodu. Imamo probleme u obrani, ništa drugo ne mogu analizirati - zaključio je. 

POGLEDAJTE VIDEO: NAVIJAČI O UTAKMICI DINAMO - MILAN

Idi na 24sata

Komentari 15

  • NIKE 14.09.2022.

    Kako ovaj soj može biti antipatičan i kompleksiran. Tog nema igdje na svijetu.

  • 14.09.2022.

    Jucer ga jedan komentator nazva najboljim Hrvatskim trenerom. Malo smo popricali i vidim nema mu vise komentara, promijenio izgleda nikname ili?

  • daleko najjaci 14.09.2022.

    Kad pomislis dokle je covjek dogurao (a malo tko ga je vidio u ulozi trenera) od Hajduka do najjacih liga,klubova svijeta kao trener..Nadmasio sve dinamove trenere u zadnjih 30,40 godina! Ni jedan nije vodio takve ekipe,ni jedan prosao te najjace lige.

Komentiraj...
Vidi sve komentare