Obavijesti

Sport

Komentari 15

Tudor: Remi bi bio pošteniji, kao da nas je impresionirala LP-a

Tudor: Remi bi bio pošteniji, kao da nas je impresionirala LP-a
4

Trebali smo zabiti, ali nismo uspjeli. Igrali smo protiv jake momčadi, to se mora naglasiti. A ne smijemo zaboraviti ni da nam je to bila treća utakmica u šest dana, kazao je trener Marseillea Igor Tudor

VIDEO

Eintracht iz Frankfurta u gostima je u drugom kolu Lige prvaka svladao Tudorov Marseille s 1-0 golom Lindstroma iz 43. minute. 

Pokretanje videa...

Igor Tudor u Marseilleu VIDEO

Francuska momčad nalazi se na posljednjem mjestu skupine D bez bodova, a istu predvodi Sporting sa šest, dok su Spursi drugi s tri nakon dvije utakmice.

- Bili smo prespori na početku utakmice. Kao da nas je impresionirala Liga prvaka na našem stadionu. U drugom smo poluvremenu bili bolji. Trebali smo zabiti, ali nismo uspjeli. Igrali smo protiv jake momčadi, to se mora naglasiti. A ne smijemo zaboraviti ni da nam je to bila treća utakmica u šest dana. Igrači su dosta umorni, a ima i ozljeda. Nije normalno igrati takvim tempom. Vidjet ćemo kako u nedjelju riješiti probleme u obrani -  rekao je Tudor nakon utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Olympique Marseille - Eintracht Frankfurt

Marseille je u prvoj utakmici poražen od Tottenhama s 0-2, a u idućem kolu čeka ih Sporting, vodeća momčad skupine. 

- Ići ćemo bez kalkulacija. Pripremit ćemo se kao i za svaku utakmicu. Pokušat ćemo biti bolji i uzeti koji bod - kazao je Tudor. 

U 59. minuti susreta, Tudor je napravio trostruku zamjenu. Iz igre su izašli Sanchez, Payet i Gerson, a ušli Harit, Suarez i Under.

- Promjene sam napravio iz više razloga. To je dio nogometa. Promjene su donijele pozitivnu reakciju - prokomentirao je Tudor pa dodao:

Olympique Marseille - Eintracht Frankfurt

- Nisam vidio da je Eintracht dominirao u prvom poluvremenu. Nedostajalo nam je kreativnosti prema naprijed, ali nije bilo tako loše. Remi bi bio pošteniji, ali kod nogometa je stvar u detaljima -  odgovorio je.

Tudora su podsjetili da Marseille u dvije odigrane utakmice u LP-a nije zabio gol. 

 - U ždrijebu smo bili u četvrtom potu. Trudimo se biti što bolji. Izgubili smo, ali su moji igrači dali sve od sebe, to je najvažnije. Ovo nam je treća utakmica u kratkom periodu. Imamo probleme u obrani, ništa drugo ne mogu analizirati - zaključio je. 

POGLEDAJTE VIDEO: NAVIJAČI O UTAKMICI DINAMO - MILAN

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener