To je to što me zanima!

Tudor taktički razbio Milan! Očajni 'rossoneri' bez udarca

Igor Tudor je odradio taktički sjajnu utakmicu, počeo susret s dva zadnja vezna ispred tri stopera i u potpunosti neutralizirao Milanovu igru. A onda je u 71. minuti napravio herojski potez
Vidi originalni članak

Sjajnu utakmicu odigrali su nogometaši Igora Tudora i Udinese je s 1-0 pobijedio Milan na otvaranju nove sezone Serie A. S nogometne strane, Udinese je u potpunosti nadigrao Milan, ostavio ga bez pravog udarca na gol općenito i bez ijednog udarca u okvir gola. Bio je to start iz noćne more za novog trenera Marca Giampaola.

Ali ne i za našeg stručnjaka! Tudor je odradio taktički sjajnu utakmicu, počeo susret s dva zadnja vezna ispred tri stopera i u potpunosti neutralizirao Milanovu igru. Fofana i Mandragora zatvorili su Susa i Calhanoglua, Piatek kao da niti nije bio na travnjaku, a u 71. minuti Tudor je napravio herojski potez kojim je odnio pobjedu.

Izvadio je Fofanu i ubacio ofenzivnog veznog, inače najboljeg pojedinca Udinesea posljednjih sezona, Rodriga De Paula, koji je samo minutu nakon ulaska u igru bio redatelj pobjedničkog gola.

De Paul je nabacio loptu iz kornera, a Brazilac Becao je nebeskim skokom pogodio u prvi kut Gianluigija Donnarumme.

Pokušavao je Milan do kraja izjednačiti, Giampaolo je uveo dva ovosezonska pojačanja Rafaela Leaa i Ismaela Bennacera, ali niti s nešto više kreacije u vezi Milan nije zaprijetio.

Ako se po jutru dan poznaje, mogla bi ovo biti katastrofalna sezona Milana. Ne zbog rezultata, nego zbog igre koja nema glavu i rep. Talijanski velikan djeluje bezopasno u napadu i svaka iole organiziranija momčad mogla bi mu napraviti probleme.

Start iz snova za Tudora, nakon odigrane tri utakmice prvog kola Udinese ima tri boda kao i Juventus i Napoli.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • JA.SAM.JAKO.GLUP 26.08.2019.

    Tudor nas najbolji trener trenutno

  • butko00 26.08.2019.

    U istoj recenici Tudor i strucnjak nema bas smisla :(

  • Goldy1987 26.08.2019.

    Ovaj Milan me podsjeca na moj jadnog Hajduka ... nekad bilo a danas se spominje :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare