To je to što me zanima!

Tudor teško stradao: Dinamov protivnik utrpao mu je sedam!

Atalanta Gian Piera Gasperinija demonstrirala je silu na Udineseu Igora Tudora i utrpala mu sedam komada. Bio je ovo najteži poraz hrvatskog stručnjaka u trenerskoj karijeri
Vidi originalni članak

Dinamov protivnik u grupnoj fazi Lige prvaka Atalanta pošteno je nabušio Udinese Igora Tudora i u 9. kolu Serie A ostvario visoku pobjedu 7-1. Među strijelcima našao se i Mario Pašalić, koji je u 52. minuti pogodio za 5-1. Bio je ovo najteži Tudorov poraz u trenerskoj karijeri.

Utakmica je, ustvari, bolje krenula za Udinese. Tudorova momčad povela je već u 12. minuti preko Stefana Okake, no stvari je na početak vratio Josip Iličić u 21. minuti.

I kada je Opoku u 32. minuti zaradio drugi žuti karton, sve je krenulo nizbrdo. Od tog trenutka igrala je samo jedna momčad i do kraja ostvarila rapsodiju golova.

Muriel je iz penala pogodio za 2-1 u 35. minuti, a Iličić je do kraja poluvremena postigao i drugi. Nastavak utakmice donio je novi pogodak Muriela (48'), a u 52. minuti u strijelce se upisao i naš Mario Pašalić! Pašalić je sjajno istrčao kontru, dobio odličnu loptu od Papua Gomeza te ju u trku pospremio u mrežu.

Do kraja susreta Muriel je stigao i do hat-tricka (75'p), a konačnih 7-1 postavio je Traore u 83. Atalanta je ovom pobjedom učvrstila treće mjesto i sada je četiri boda ispred Napolija. Te samo 2 i 3 iza Intera, odnosno Juventusa.

Marko Rog dobio je posljednjih 10-ak minuta u remiju svojeg Cagliarija kod Torina 1-1. Nandez je u 40. zabio za vodstvo gosta, domaćin je izjednačio preko Zaze u 69.

Napoli je kiksao kod SPAL-a i odigrao mršavih 1-1. Za Napoli je zabio Milik (9'), a za SPAL Kurtić (16'). Hrvatski golman Karlo Letica nije ulazio u igru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 39

  • biberrr 28.10.2019.

    Dinamo bi se u Serie A borio za mjesta u Europi. I ne samo u Serie A.

  • biberrr 28.10.2019.

    Treba dobiti Shakhtara,teško se poslije vaditi na ovakvoj Atalanti i na Citiju. Teoretski Atalanta još može proći skupinu ako sve pobijedi.

  • pero83 27.10.2019.

    stručnjak :))))))))))))) hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare