To je to što me zanima!

Tudor u PAOK doveo trenera golmana iz Dinamove škole...

Tudor kao trener u PAOK-u, pomoćnici su mu Jurica Vučko i Ivan Leko, a trener golmana Silvije Čavlina. Ova četvorka igrala je u kadetima i juniorima Hajduka...
Vidi originalni članak

Nakon dugih pregovora i kombinacija kompletiran je stožer PAOK-a za sljedeću sezonu. Igor Tudor bit će trener, pomagat će mu Ivan Leko i Jurica Vučko, a trener golmana bit će Silvije Čavlina.

I dok se od prvog dana znalo da Jurica Vučko kao Tudorov pomoćnik u Hajduku nastavlja s njim i u PAOK-u, veliko je iznenađenje bilo što je Tudorov prijatelj iz djetinjstva Ivan Leko nakon 10 godina napustio Belgiju i krenuo u novu avanturu. 

Dugo se tražio četvrti član stožera, kao najizgledniji kandidat figurirao je Tudorov pomoćnik iz Hajduka Sandro Tomić, no on je ranije potpisao ugovor s Puškaš akademijom u kojoj je glavni trener Robert Jarni.

Potraga je završena u Dinamovom omladinskom pogonu odakle bi s Tudorom u Solun trebao krenuti Silvije Čavlina. Zanimljivo je da je nova četvorka iz stručnog stožera PAOK-a zajedno trenirala i nastupala u kadetima i juniorima Hajduka, a sad se nakon četvrt stoljeća nalaze na novom zadatku.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bbbdado 25.06.2015.

    Tko može bit od koristi , zašto ne ?

  • BROCO 25.06.2015.

    Neka Vam je sa srecom to ce vamo trebat puno

  • Torcaast 25.06.2015.

    Povedi Malocu sa sobom

Komentiraj...
Vidi sve komentare