To je to što me zanima!

Tudor: "Uopće ne razmišljamo o lovu na Dinamo ili na Rijeku"

Trener Hajduka zadovoljan je pobjedom od 5-2 u gostima kod Lokomotive, ali već se okreće onom što Splićane očekuje za tjedan dana - susretu protiv Zadra na Poljudu
Vidi originalni članak

Hajduk je bez problema svladao Lokomotivu u Zagrebu. Poslije Slaven Belupa i Šahtjora, Hajduku je to treća vezana pobjeda, uz gol-razliku 10-2

- Nema mjesta za euforiju. Sad me zanima samo Zadar, uopće ne razmišljamo o lovu na Dinamo ili na Rijeku - rekao je Igor Tudor poslije susreta. 

- Drago mi je zbog Jeana Kouassija, dobio je samopouzdanje s dva gola. Bila je ovo netipična utakmica, s puno golova, a moglo je biti još i više. Bili smo bolji i zasluženo smo pobijedili, ali ovo nam je bila treća utakmica u osam dana. Hajdukov kadar nije toliko širok da bismo mogli odmarati igrače - dodao je trener Hajduka.

- Upozoravao sam igrače da je početak vrlo važan, a svejedno smo dopustili Hajduku punom samopouzdanja da nam zabije već na početku. Dali smo im previše prostora i loptu, a iz tri udarca zabili su nam tri gola - objasnio je uzroke poraza Tomislav Ivković.

Trener Lokomotive vjerovao je da njegova momčad može do preokreta sve do 44. minute. 

- Crveni karton Pajača usmjerio je utakmicu. Moramo učiti na greškama, imamo kvalitetu i ovaj nas poraz neće pokolebat - zaključio je Ivković.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Marin-Arsenal 11.08.2014.

    Pa kad smo imali jačih ekipa od ove bili smo uvijek nekako iza Dinama(možda zbog Mamića tko će ga znat,svašta je moguće.makar sumnjam da bi maminjo tako nešto išao radit :P ) ,naša realnost je 3 mjesto nažalost u ovom trenu.Ne vidim načina na koji bi se mogli upustit u borbu s Dinamom i Rijekom koji su jači,realno.Niti imamo dovoljno kvalitetan niti dugačak igrački kadar.

  • KTBFFH ZG 11.08.2014.

    Pa normalno da nisu kad ih ne mogu uloviti. Hahahaha.

  • Ma nu 11.08.2014.

    Samo hrabro bijeliiiii....... tako i triba ne gledat druge nego sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare