To je to što me zanima!

Tudor već ide iz Udinesea? Sad se ne slaže s upravom kluba...

Podsjetimo, Tudor je klub preuzeo prije točno mjesec dana nakon što je Massimo Oddo dobio otkaz uslijed serije poraza koja je klub dovela na prag ispadanja
Vidi originalni članak

Igor Tudor mogao bi napustiti klupu Udinesea nakon samo mjesec dana od preuzimanja kluba, tvrdi Calciomercato.

Problem je, navodno, nastao u nerazumijevanju između hrvatskog stratega i uprave kluba. Talijani tvrde da Tudor ne može naći zajednički jezik s čelnim ljudima Udinesea s kojima, čini se, ne dijeli istu viziju.

Podsjetimo, Tudor je klub preuzeo prije točno mjesec dana nakon što je Massimo Oddo dobio otkaz uslijed serije poraza koja je klub dovela na prag ispadanja.

Bivši trener Hajduka, PAOK-a, Karabukspora i Galatasarayja postao je tako treći trener u sezoni, obzirom da je prije Odda na klupi sjedio Luigi Del Neri, te mu je pripao težak zadatak spašavanja prvoligaškog statusa s momčadi koju je zatekao u teškom psihičkom stanju.

Ipak, izborene su dvije pobjede, jedan remi i samo jedan poraz, čime je izbjegnut crni scenarij ispadanja u Serie B te se činilo kako je pred Tudorom na Dacia Areni svjetla budućnost.

No, ako u idućim danima trener i klub ne pronađu zajednički jezik, suradnja bi mogla biti okončana prijevremeno, a Tudor, pod kojim je napokon veću minutažu počeo dobivati Andrija Balić, bi zbog nepopustljivosti mogao krenuti u novu potragu za zaposlenjem.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Ustani bane 25.05.2018.

    Udinese se ugleda na Dinamo

  • mihic82 25.05.2018.

    Jel može netko izvuci njegov postotak pobjeda kao trener, mislim da.je ispod 50%

  • BOGOLJUB ATEJISTA 25.05.2018.

    Uz bilica i niku najveci hrvatski strucnjak

Komentiraj...
Vidi sve komentare