To je to što me zanima!

Tudor za otkaz dobio 400.000: 'Kritike su ga potpuno uništile'

Kada više nema uspjeha, nema potrebe da se itko ovakvom odlukom osjeća uvrijeđen. Iz kluba ode ili uprava ili trener, tko god je neuspješan, rekao je predsjednik Galatasaraya Dursun Özbek
Vidi originalni članak

Igor Tudor je u ponedjeljak dobio otkaz u Galatasarayu. Klub je sve do posljednjeg kola držao prvo mjesto u prvenstvu, ali ga je neočekivani poraz 1:2 od Malatyaspora koštao vodstva i sada zaostaje bod za Bašakšehirom.

Predsjednik turskog kluba Dursun Özbek tvrdi da su presudne bile silne kritike na Tudorov račun, s kojima se hrvatski trener nije dobro nosio.

- Podržavao sam Igora Tudora do posljednjeg dana. Ali, mislim da su silne kritike koje je dobio loše utjecale a njega - i fizički i psihički - rekao je predsjednik Galatasaraya Dursun Özbek.

- Kada više nema uspjeha, nema potrebe da se itko ovakvom odlukom osjeća uvrijeđen. Iz kluba ode ili uprava ili trener, tko god je neuspješan.

Iako je svaki otkaz bolan, Tudora će barem malo utješiti otpremnima od 400 tisuća eura koju će dobiti za prijevremeni otkaz.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 20.12.2017.

    Nikad od njega trenera.

  • Exterminator 20.12.2017.

    Šteta , ovaj Tušo baš izgleda ko turčin

  • StapickoKasika 19.12.2017.

    Da dobijem 400 000 eura tesko bi me kritike unistile. Sjeo bi negdje na miru i onda se radovao kao Del i Rodney kad su dobili lovu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare