To je to što me zanima!

Tudorov Marseille najbolja je gostujuća momčad francuskog prvenstva: Ne mogu to objasniti

Ne mijenjamo ništa u načinu igre. Statistike to pokazuju, ali naš fokus na utakmice potpuno je isti, kazao je Tudor nakon pobjede protiv Clermonta kojom se Marseille približio PSG-u na pet bodova
Vidi originalni članak

Nakon što se zrak raščistio od suzavca, Igor Tudor poveo je svoju momčad na travnjak protiv Clermonta i iz utakmice izašao s nova tri boda (2-0) kojima je Marseille došao na samo pet bodova zaostatka za vodećim PSG-om!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to peta uzastopna gostujuća pobjeda Marseillea, koji je na gostovanjima ove sezone osvojio čak 26 bodova (8 pobjeda, poraz i dva remija), po čemu je najbolji u ligi.

- Tri boda su važna... Ne mogu objasniti naš uspjeh na gostovanjima. Ne mijenjamo ništa u načinu igre - kazao je Tudor nakon utakmice pa dodao:

- Statistike to pokazuju, ali naš fokus na utakmice potpuno je isti.

KASNILA UTAKMICA MARSEILLEA Suzavcem su smirivali nerede: 'Tudor je rekao da neće igrati' POGLEDAJTE GOLOVE Monaco deklasirao PSG. Evo kada će se vratiti Lionel Messi

Gostovanje u Clermontu za Tudorovu momčad bila je treća utakmica u samo šest dana.

- Uvijek je teško odigrati tri utakmice u šest dana. Nisu samo teške noge, već i glava obzirom na to koliki smo intenzitet uložili u utakmicu protiv PSG-a u srijedu - zaključio je hrvatski trener.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bezobrvenajeziku 12.02.2023.

    Nekad zna biti pizdun...Ali naš je nsvijamo za njega...

  • 12.02.2023.

    Tudor je svoj posao radio korektno u Seriji A. Isto i sada u Marseju. nije ni san o tituli miljama daleko kao na pocetku sezone. ne treba otpisati ni monaco. nece se ove godine psg prosetati ligom.

  • pomocni tockovi 12.02.2023.

    Tušo vrime je………😅😅😅😅😅😝😝😝😝

Komentiraj...
Vidi sve komentare