Obavijesti

Sport

Komentari 4

Monaco deklasirao PSG. Evo kada će se vratiti Lionel Messi

Monaco deklasirao PSG. Evo kada će se vratiti Lionel Messi

PSG je bio prilično oslabljen u ovom susretu te je igrao bez Messija, Mbappéa i brojnih drugih zvijezda. Od jačih igrača u prvoj momčadi su bili tek Neymar, Donnarumma, Marquinhos, Vitinha i Bernat

VIDEO

U derbi utakmici 23. kola francuske Ligue 1 nogometaši Monaca su na domaćem terenu svladali vodeći Paris St. Germain 3-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Salt Bae 00:58

PSG je bio prilično oslabljen u ovom susretu te je igrao bez Messija, Mbappéa i brojnih drugih zvijezda. Od jačih igrača u prvoj momčadi su bili tek Neymar, Donnarumma, Marquinhos, Vitinha i Bernat.

Kola su za Parižane krenula nizbrdo već u četvrtoj minuti kada je Golovin pronašao put do gostujuće mreže za 1-0 Monaca. Vrlo brzo je domaćin povećao prednost, a najbolji igrač prvog dijela Ben Yedder je u 18. minuti pogodio za 2-0.

Nada se za PSG pojavila u 39. minuti, tada je Zaire-Emery smanjio na 1-2, no na odmor se ipak otišlo uz dva gola prednosti Monaca, a u nadoknadi je opet strijelac bio Ben Yedder.

U nastavku susreta Monaco je rutinski sačuvao prednost i vodstvo te se ovom pobjedom, uz utakmicu više od ostalih konkurenata iz vrha, probio na drugo mjesto ljestvice. Ima sedam bodova manje od vodećeg PSG-a, a bod više od Marseillea i Lensa. PSG je težeg poraza spašavao vratar Donnarumma.

VIDEO SAŽETKA OVDJE

U nedjelju se igra ostatak utakmica ovog kola, a sastaju se Toulouse - Rennes, Angers - Auxerre, Lille - Strasbourg, Montpellier - Brest, Reims - Troyes, Nantes - Lorient i Lyon - Lens.

Messi spreman za Bayern

- Zbog ozljede tetive koljena koju je zaradio na utakmici protiv Marseillea, Leo Messi morat će se liječiti 48 sati. Njegov povratak treninzima zakazan je za ponedjeljak - naveo je PSG u priopćenju.

To znači da bi argentinska zvijezda trebala biti spremna za veliki okršaj protiv Bayerna u Ligi prvaka (utorak, 21 sat).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'
REPOVI ODLUKA

Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'

Strijelac gola nije igrao loptom, već je u tome sudjelovao Marokanac iza njega, ali gol je - poništen. Sudački ekspert španjolske Marce je istaknuo da je ta odluka bila pogrešna, a 'na volej' su to dočekali navijači Bayerna