To je to što me zanima!

Tudorov šou: Padao na koljena pa bacio trenirku obitelji. Marseille slavio u drami...

Marseille je u 32. kolu francuskog prvenstva slavio na gostovanju kod Lyona 2-1. Momčad hrvatskog trenera Igora Tudora nastavila je utrku s Lensom za drugo mjesto koje vodi u Ligu prvaka
Vidi originalni članak

Bio je to posebno emotivan susret za Igora Tudora. Brojni navijači Hajduka došli su ga podržati u derbiju protiv Lyona, a s tribina ga je gledala obitelj zajedno s ocem Marijem. Cijelu utakmicu proveo je u svom stilu. Skakao je pored aut linije, derao se i gestikulirao pa padao na koljena nakon velikih promašaja njegove momčadi. Na kraju ga je pomazila božica Fortuna i darovala mu pobjedu.

Marseille je u 32. kolu francuskog prvenstva slavio na gostovanju kod Lyona 2-1. Momčad hrvatskog trenera Igora Tudora nastavila je utrku s Lensom za drugo mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Naslov prvaka i PSG su, nažalost, jako daleko.

Marseille je dominaciju okrunilo golom Cengiza Undera u 44. minuti. Gosti su dominirali, ali Lyon je u 68. minuti poravnao na 1-1. Tudorova momčad je prijetila i promašivala, a temperamentni Splićanin proživljavao je slomove na klupi.

Padao je na koljena, nije mogao vjerovati što su sve njegovi igrači propustili. Ipak, vratilo se sve. Tudor je utakmicu vodio emotivno i strastveno, baš onako u njegovom stilu, a sve emocije su na površinu izašle u trećoj minuti sudačke nadoknade kada je Malo Guste zabio komičan autogol u drami za veliku pobjedu Marseillea. 

Oduševljeni Tudor došao je do tribine gdje se nalazila njegova obitelj pa ih je počastio trenirkama i majicom. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zagorac2 24.04.2023.

    Tudora pod hitno dovesti u Dinamo

  • Cvijet Cvijetu Buketic Buketu 24.04.2023.

    "tušo" hahhahahahah

  • netko iz 2 mase 23.04.2023.

    počastija ih s znojnom smrdljivom robetinom

Komentiraj...
Vidi sve komentare