To je to što me zanima!

Tudorovi uvjerljivi u Nici, Borna Sosa igrao u remiju Stuttgarta

Najzaslužniji za pobjedu Marseillea bio je Alexis Sanchez koji je postigao svoja prva dva pogotka u dresu Marseillea. Prvi put je mrežu zatresao u 10. minuti za 1-0, a drugi put u 42. minuti za konačnih 3-0
Vidi originalni članak

Nogometaši Marseillea pod vodstvom Igora Tudora ostvarili su uvjerljivu 3-0 pobjedu na gostovanju u Nici, u nedjeljnom dvoboju 4. kola francuskog prvenstva, što im je privremeno donijelo vodeću poziciju na ljestvici. 

Najzaslužniji za pobjedu bio je čileanski napadač Alexis Sanchez koji je postigao svoja prva dva pogotka u dresu Marseillea. Prvi put je mrežu zatresao u 10. minuti za 1-0, a drugi put u 42. minuti za konačnih 3-0. Drugi pogodak za goste postigao je Portugalac Nuno Tavares.

Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car ponovno je ostao na klupi za pričuve Marseillea.

BIVŠI IGRAČ PSG-A 'Tudor nastupa pomalo bahato, bez poštovanja. Svi se žale...'

Najuvjerljiviju pobjedu kola postigao je Montpellier koji je slavio sa 7-0 na gostovanju u Brestu. Već nakon 11 minuta bilo je 3-0 za goste, a 5-0 na poluvremenu golovima Maouasse (6), Wahija (10, 31), Khazrija (11) i Cozze (25). U drugom dijelu je još dva pogotka dodao Germain (64, 84).

Marseille i Lens su trenutačno u vodstvu sa po 10 bodova, PSG je treći sa devet bodova i utakmicom manje.

U predzadnjoj utakmici 4. kola njemačke Bundeslige Köln i Stuttgart su odigrali dvoboj bez pogodaka.

TVRDE NIJEMCI Sosa ide na Otok, za vikend će posljednji put igrati za Stuttgart

Hrvatski reprezentativac Borna Sosa igrao je do 61. minute, kad je zamijenjen jer je Stuttgart u 56. minuti ostao sa desetoricom na terenu, nakon isključenja Pfeiffera zbog grubog prekršaja.

Köln je sa šest bodova ostao na osmom mjestu, a Stuttgart se popeo na 11. poziciju s tri boda. Vodeći Bayern i Union Berlin imaju po 10 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare