To je to što me zanima!

Tuga u MMA svijetu: Preminuo legendarni Japanac Yamamoto

Norifumi iza sebe ostavlja troje djece iz braka s japanskim supermodelom Maliom te veliki broj fanova koji su ga pratili kroz cijelu karijeru. Ostat će upamćen kao jedan od dva najveća japanska MMA boraca
Vidi originalni članak

Legendarni japanski MMA borac Norifumi 'Kid' Yamamoto preminuo je od raka u 41. godini.

Prije tri tjedna javno objavio kako se bori s rakom te da se nalazi u Guamu, gdje je bio podvrgnut terapiji. Nije otkrio o kojem tipu bolesti je riječ, koliko je ozbiljno i kakve su prognoze. Norifumi Yamamoto preminuo je tijekom ranih sati 18. rujna.

Zbog visine od 163cm dobio je nadimak Kid, iako je krenuo borac u perolakoj kategoriji, najbolji dio karijere imao je u lakoj kategoriji s višestruko jačim protivnicima.

Norifumi iza sebe ostavlja troje djece iz braka s japanskim supermodelom Maliom te veliki broj fanova koji su ga pratili kroz cijelu karijeru. 

Ostat će upamćen kao jedan od dva najveća japanska MMA boraca.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 25.09.2018.

    Tip !

  • Ibrahim Ba 18.09.2018.

    jedan od dva najveća lol,a ima ih bar pet šest

  • DrugoMišljenje 18.09.2018.

    Od raka danas nitko nije siguran. Kako god živio, što god jeo, pio, radio... svi mi imamo određenu šansu dobiti rak. Nažalost to je tako i zato se prestanite nervirati u prometu, redu na blagajni, zbog gužve u banci... Budite sretni što ste zdravi i sposobni. Nasmijte se svaki dan i uživajte kad god to možete. Nismo bogata nacija, ali sigurno znamo uživati pa makar u običnoj kavi sa prijateljima, ženom, djecom, šetnji, biciklu, trčanju, kupanju... Uradite nešto da vam dan bude ispunjeniji. Ugasite tv i internet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare