To je to što me zanima!

Tulum u avionu: Reina je "zlostavljao" Ikera i Saru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Španjolsko slavlje nakon Južne Afrike nastavilo se i u avionu na putu prema Madridu. Golman Reina bio je "glavni". Pjevao je Casilassu i Sari
Vidi originalni članak

Avionski let iz Južne Afrike do Madrida bio je dugačak, naravno, ako niste Pepe Reina. Njemu je 12-satno putovanje prošlo u trenu. Golman Liverpoola bio je glavni zabavljač u avionu na putu prema Madridu. Sa zlatnom medaljom oko vrata, pjevao je plesao i zabavljao sve prisutne.
- Kad će ovaj više zašutiti - vjerojatno su si mislili oni koji su imali poveze preko očiju pokušavajući odrijemati malo.
Ali Pepea Reinu to nije brinulo. Čovjek se opustio i slavio naslov svjetskih prvaka. Posebno se "namjerio" na Ikera Casillasa, golmana i kapetana "furije" i njegovu djevojku Saru Carbonero. Reina im je cijelo vrijeme pjevao, i dok je Casillas pokrio lice rukom, Sara se sramežljivo smijala. Reina je u zagrljaju s Ramosom i Villom potom poveo i "vlakić" kroz avion. Casillas je odahnuo, konačno se mahnuo. Španjolska reprezentacija sletjela je u Madrid. Primio ih je kralj, a na ulicam - kaos. Tri milijuna ljudi dočekalo je bogove nogometa. Reina je u to vrijeme vjerojatno negdje spavao.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • onaj 13.07.2010.

    Hahaha Casillas na brusnici a ova legenda Reina amortus hahahaaa... Kraljina!!!!

  • torcida-1950- 13.07.2010.

    zasluženo slavlje.. haha a Reina je kralj

  • user_18412 13.07.2010.

    casillasa cura stisla za jaja pa ne smije s njima slaviti :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare