To je to što me zanima!

Tulumariš? OK, ali onda nećeš igrati! Guardiola kaznio dvojac

U ovom periodu oko Božića moramo puno obratiti pažnju na ponašanje igrača na terenu, ali i izvan njega. Kad se ne budu ponašali prikladno, neće igrati, rekao je trener Manchester Cityja
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja Phil Foden i Jack Grealish bili su strijelci u pobjedi 7-0 nad Leedsom prošlog utorka, a ovog vikenda nisu dobili ni minute na gostovanju kod Newcastlea...

VIDEO Nisu znali što ih je snašlo: City zabio sedam golova Leedsu

- Ne. Nisam rotirao momčad. Zašto je igrala ova momčad? Zato što su ti igrači zaslužili igrati, a drugi nisu - rekao je Guardiola nakon 4-0 pobjede protiv 'svraka'.

Iako nije naglasio o kome se radi, Guardiola je, navodno, poludio kad je u javnost procurila fotografija spomenutog dvojca u noćnom izlasku.

OSMINA FINALA LP Ove su parove kuglice spojile u Nyonu! Uefa poništila ždrijeb

- U ovom periodu oko Božića moramo puno obratiti pažnju na ponašanje igrača na terenu, ali i izvan njega. Kad se ne budu ponašali prikladno, neće igrati. Moramo ostati fokusirani. Znam da je teško pred kraj godine, ali moramo - zaključio je Španjolac na klupi 'građana'.

Manchester City je pobjedom došao do 44. boda, Liverpool ima tri manje, dok Chelsea ima 38. 'Građani' na Boxing dayu igraju kod kuće protiv Leicestera, a posljednjoj utakmici u 2021. gostuju kod Brentforda.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nokia8 21.12.2021.

    Sport i alkohol ne idu zajedno.

  • Drogbosnup 21.12.2021.

    Baš ih je za..., ja bi ih sada potjerao da trče maraton da dođu sebi i lagano mjesečni odbitak od plaće pa da vidiš.

  • Jopazg 21.12.2021.

    Decki se trebaju nekad opustit i piknut nesto sa strane,nista im nece biti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare