To je to što me zanima!

Tunižanin u Lokomotivi: Preko Reala i Borussije do Kajzerice

Hadj Khalifa (22) je prvi Tunižanin u Prvoj HNL. Bio je u B momčadima Reala i Borussije (D), a stiže iz Marse, kluba koji na grbu ima devu koja igra nogomet
Vidi originalni članak

U Prvoj HNL po prvi će put zaigrati nogometaš iz Tunisa. Dovela ga je, ponosno predstavila i sa 'Bienvenu chez Lokomotiva Khalifa!' dočekala zagrebačka Lokomotiva.

Hadj Khalifa Iheb ima 22 godine, napadač je i kaže da: zna dosta o Lokomotivi.

- Da, znam dosta o Lokomotivi! U Tunisu dosta znamo i o Hrvatskoj ligi. Znam da je dosta sjajnih igrača u svojoj karijeri prije reprezentacije bilo u Lokomotivi. Što se mene tiče, volio bih pomoći klubu svojim igrama što je više moguće. Želim da igramo dobro, osvajamo bodove, i završimo sezonu na vrhu tablice - rekao je na predstavljanju Tunižanin.

Khalifa na Kajzericu dolazi iz tuniske AS Marse, kluba koji na grbu ima devu koja igra nogomet, a dosad je po nekoliko mjeseci proveo u europskim nogometnim gigantima: drugoj momčadi Real Madrida i drugoj momčadi Borussije iz Dortmunda.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jjokocha 22.06.2019.

    Mislim da je Lokomotivi jedino pravo pojačanje za sad mali Tolić...ovo ostalo sve neki anonimusi...nadam se da neće ostati na tome,s obzirom koliko im je igrača otišlo

  • Puta Madre 22.06.2019.

    Prije preko grčke,srbije,bih pa u hrvatsku poznatom rutom.

  • dottie 22.06.2019.

    Ljudi jel se sjecate onog Eduarda Husineca koji je kao potpisao za Real pa je presao u Tottenham..Ima li tko kakav info gdje je sada i koliko je potonuo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare