To je to što me zanima!

'Turbo Rudi' Sloveniji osigurao SP, a danas je automehaničar

Mladen Rudonja 2001. je zabio za Sloveniju u dodatnim kvalifikacijama. Njegov je gol odveo Slovence na SP u Japan i Južnu Koreju. Danas radi kao automehaničar
Vidi originalni članak

Slovenija je slavila Mladena Rudonju 2001. godine. Zvali su ga "Turbo Rudi". Njegovim golom Slovenija je osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo u Japanu i Južnoj Koreji. Rudonja je 14 godina kasnije dobio posao automehaničara.

Slovenija je u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2002. igrala protiv Rumunjske. U Ljubljani je bilo 2-1 za Slovence. U uzvratu je Rudonja pogodio  za 1-0. Rumunjska je izjednačila, a Rudonjin gol bio je dovoljan za odlazak na SP.

To je bio i njegov jedini gol za Sloveniju u 53 nastupa. Danas Rudonja ima 44 godine, nakon završetka karijere pokušao je raditi kao menadžer, ali to nije išlo. Pa se prijavio za posao automehaničara. Radit će u komunalnom poduzeću u Koperu. Posao će mu biti održavanje automobila za plaću od 800 eura.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mestar 19.02.2015.

    Pa sto je tu cudnoNe zivi se od stare slave, svi koji to nisu shvatili zavrsuli su na, opijatima,psihijatriji ili na socijali a nemogo svi bit treneri posto nema mjesta za sve.

  • slavonija 18.02.2015.

    raditi nije sramota...(osim kod nas)

  • zmay 18.02.2015.

    neznam za ostale ali ja sam u bolnici vec 3 mjeseca

Komentiraj...
Vidi sve komentare