To je to što me zanima!

'Turci baš tuku, dribling protiv Rijeke mi je najbolji u životu'

Ovdje kod vas je baš ‘brrr’, jaka zima. Za blagdane idem u Španjolsku. Bit ću s obitelji, baš sam se zaželio kuće. Mi za Novu godinu imamo feštu, moj djed Manolo to organizira, rekao nam je Dani Olmo
Vidi originalni članak

Proljeće u Europi izborili su u Zagrebu, a prvo mjesto u skupini Europske lige - u Aziji. “Modri” su nakon 0-0 kod Fenerbahčea, na stadionu smještenom u azijskom dijelu Istanbula, osigurali povlašten status u ždrijebu 1/16 finala.

ČEKA SE ŽDRIJEB Odlično! Dinamo osvojio grupu te izbjegao Chelsea i Arsenal

- Važno je da smo osigurali prvo mjesto u grupi i nastavili dobro igrati - rekao nam je Dani Olmo nakon povratka iz Turske, s utakmice na kojoj je dobio jako puno batina.

- Jako su me tukli, ali što je, tu je. Još je jednom naša momčad pokazala snagu - kazao je mladi reprezenatativac “furije”.

POGLEDAJTE GALERIJU IZ TURSKE

'Jedva čekam feštu kod djeda za Novu'

- Naravno da se nadam i pozivu za A-momčad u budućnosti. Konkurencija je strašna, ali ne bojim se - rekao je Olmo, čiji je dribling u meču protiv Rijeke bio hit na internetu.

- Nisam imao komu dodati, pa sam, eto, prošao petoricu-šestoricu igrača. Nikad nisam izveo takav dribling u životu. Sretan sam što je cijeli svijet obišla ta snimka, a pogotovo Španjolsku - kaže.

POBRKALI GRBOVE Urnebes: Turski mediji vratili Dinamo u Tuđmanovo vrijeme

Proljeće u Europi s prvog mjesta je osigurano, a na vrata kuca Advent u Zagrebu, manifestacija kojoj se jako veseli.

- Jedva čekam da počne! Sigurno ću otići nekoliko puta, samo se moram dobro obući. Ovdje kod vas je baš ‘brrr’, jaka zima - nasmijao se Olmo.

POLOMIO GLEŽNJEVE Nevjerojatan slalom Olma! Dinamovac se poigrava s ligom

- Za blagdane idem u Španjolsku. Bit ću s obitelji, baš sam se zaželio kuće. Mi za Novu godinu imamo feštu, moj djed Manolo to organizira i onda se uvijek okupimo svi i to bude posebno. Zbog toga ću i cijeli odmor provesti u Španjolskoj - zaključio je jedan od najboljih igrača “modrih”.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • lavlje srce 68 01.12.2018.

    Samo ti nama dragi Olmo ostaj što duže u Zagrebu i Dinamu kao i cijela ekip i bit čemo sretni.Nema predaje ni prodaje.

  • Izabran 01.12.2018.

    E ovakav nam fali u košarci na playu, kad on igra svi su bolji...još bitnije skroman dečko, nema one balkanske bahatosti. On trenira, šuti i igra i to jako dobro i zamisli njemu nije bila sramota doći iz jedne Barce u Dinamo. I iz toga Dinama došao do reprezentacije. Sve se može kad ti je glava na mjestu. I zato bravo Dani, da budeš primjer svim našim zvjezdicama.

  • kontramrakukontrasili 01.12.2018.

    Dinamo me ove Jeseni oduševio u Europi,što je je.Sad će neki,nikad lošiji Fener,automehaničari iz Trnave ,užasan Anderlecht...,ali Dinamo je u svim utakmicama bio bolji protivnik,i da ,šteta je da nije dobio i Fenera za 100% tni učinak

Komentiraj...
Vidi sve komentare