To je to što me zanima!

VIDEO Turci bijesni na suca: 'To je bila skandalozna odluka!' Pogledajte spornu situaciju...

Turski mediji ne slažu se s odlukom suca Andreasa Ekberga koji nakon VAR provjere u 55. minuti nije sudio penal. Kadioglu je pao u kaznenom prostoru nakon sudara sa Šutalom, ali nije bilo najstrože kazne
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se pobjedama na gostovanju u Bursi protiv Turske. 'Vatreni' su pobijedili s 2-0 zahvaljujući golovima Matea Kovačića.

Turski mediji nisu imali mnogo razloga za veselje nakon utakmice. Dobro su ušli u susret, ali nakon primljenih golova nisu mogli uzvratiti udarac Hrvatskoj.

ZAOŠTRILA SE KONKURENCIJA Dalić otkrio kako je motivirao igrače i dodao: Čim uđemo u komfor, to onda ne bude dobro POGLEDAJTE OVO VIDEO Turski dječaci vidjeli su Modrića. Nisu mogli doći k sebi

 - Reprezentacija je stala protiv Hrvatske. Nismo mogli zaustaviti Kovačića... - napisao je turski Milliyet nakon utakmice pa pohvalio hrvatske navijače koji su se sjetili nastradalih u potresu...

- Hrvatski navijači koji su došli u Bursu nisu zaboravili naše građane koji su stradali u potresu. Došli su na tribine s natpisom 's vama smo' i sudjelovali u koreografiji.

Sabah je podsjetio na 55. minuti kada je Kadioglu pao u kaznenom prostoru 'vatrenih' nakon sudara sa Šutalom.

- Skandalozna odluka, sudac je obilježio utakmicu - poručio je Sabah..

Spornu situaciju pogledajte OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: 'GRIJEŠILI SMO BESPOTREBNO, LIVAKOVIĆ NAS JE SPASIO'

Traže ostavku izbornika

Turci na društvenim mrežama nisu bili baš oduševljeni potezom izbornika Stefana Kuntza kada je umjesto ozlijeđenog kapetana i ofenzivnog veznjaka Çalhanoğlua ubacio obrambenog igrača İsmaila Yükseka.

- Naša desetka i najbolji igrač se ozlijedio, a on umjesto njega uvodi obrambenog igrača. Trebao je uvesti ofenzivca Ardu Gülera. Kuntz, podnesi ostavku - Hurriyet je izdvojio neke od komentara navijača.

Turski izbornik Stefan Kuntz bio je zadovoljan igrom svoje momčadi, ali naravno, rezultat ga ne zadovoljava.

- Nisam zadovoljan ovim rezultatom. Ali dobro je da smo odigrali pritisak na Hrvatsku i prisilili ju na sedam ili osam ozbiljnih pogrešaka. Najveća razlika između naše momčadi i Hrvatske? Kad bih baš morao istaknuti jednu, bio bi to prvi dodir s loptom. Na primjer, Stanišić već s prvim dodirom usmjeri loptu idealno tamo gdje želi. Mi se moramo poboljšati u tom segmentu, ne ide nam - rekao je pa nastavio:

- Bitno je i da smo dali minute nekim mlađim igračima, oni moraju učiti iz ovakvih utakmica. Imamo ukupno osam koraka u ovim kvalifikacijama. Dva smo napravili. Želimo biti bolji u sljedećim utakmicama.

 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • marolino2 29.03.2023.

    Mene brine sto se Musa opet nije pokazao, mi jednostavno nemamo pravog napadaca u formi. Mozda dat sansu nekom novom?

  • leinad2306 29.03.2023.

    Dobro je sto smo pobjedili, da... ali u nasoj igri dosta toga ne stima...

  • ĐorđePatković 29.03.2023.

    jest malo pružio nogu šutalo, da je svirano bilo bi ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare