To je to što me zanima!

Turci idu po četvrtfinale Lige prvaka Drogbi za 35. rođendan

Bilo bi sjajno da na povratku kući možemo istodobno slaviti i Didierov rođendan i prolazak među osam najboljih momčadi u Ligi prvaka, poželio je kapetan Inan
Vidi originalni članak

Jesmo, u dobroj smo poziciji, no istanbulskih 1-1 ništa nam neće značiti ako ne odemo u četvrtfinale, upozorava trener Schalkea Jens Keller.

Nakon dolaska Drogbe i Sneijdera navijači Galatasaraya bili su uvjereni da će s lakoćom izbaciti Schalke. No to baš i ne ide tako lako. 

Galatasaray će pokušati promijeniti tradiciju, koja kaže da je Schalke pobijedio svaki put kad je igrao doma protiv turskih klubova. Posebno motiviran bit će Didier Drogba, koji je jučer navršio 35 godina. Suigrači mu žele ispisati najljepšu čestitku.

- Bilo bi zaista sjajno da na povratku kući možemo istodobno slaviti i Didierov rođendan i prolazak među osam najboljih momčadi u Ligi prvaka - poželio je kapetan Selcuk Inan.

Bit će ovo i povratak kući Hamita Altintopa. Rođen je u Gelsenkirchenu i ime stekao u Schalkeu...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ivankoo 12.03.2013.

    Schalke ubio Dortmunda neki dan,trebali su dobiti s vise razlike nego samo 2-1,a to znaci da Galatasaray nema sta traziti,cista 1

  • teletubiess 12.03.2013.

    Schalke je favorit za prolaz dalje jer je večeras domaćin, ali Turci ostavljaju srce na terenu. Nekako imam osjećaj da bi ovo mogli otići u produžetke ili možda čak i na penale.

  • CpC-99 12.03.2013.

    Bit će to Drogbina večer, imam filing da će briljirati :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare