To je to što me zanima!

Turci su Schildenfelda jednostavno morali uzeti

Dinamo nije htio da im se Drpić vrati i Bešiktaš je, obzirom na potpisani ugovor, morao uzeti bilo koga. Odlučili su se za Schifa, kaže turski novinar
Vidi originalni članak

Prema našem izvoru u Turskoj, bliskom Bešiktašu, saznali smo da je istanbulski klub ugovor s Dinom Drpićem već potpisao. Nakon svečanog čina do njihovih je ušiju stigla informacija o Drpićevu obnaženju protiv Hajduka, a još ranije saznali su i za njegove kockarske probleme. Posao je potom propao. Odnosno, barem su tako Turci mislili. Dinamu su javili da odustaju od transfera, za što u zagrebačkom klubu nisu ni željeli čuti. Nikakvo odustajanje.
- Dinamo nije htio da im se Drpić vrati i Bešiktaš je, obzirom na potpisani ugovor, morao uzeti bilo koga. Odlučili su se za Gordona Schildenfelda - rekao nam je turski kolega. No Schifo nije bio prvi pick. Htjeli su Igora Bišćana.
- Rekao sam im da zaborave. To će ostati samo njihova želja, Bišćan ne ide nikud - rekao je sportski direktor Zoran Mamić.
Inače, Bešiktašu i Ankaragücuu Schildenfeld je ranije nuđen za - milijun eura. A sad su ga kupili za - dva.
- To je čisti dokaz da su ga oni morali uzeti. Jer, zašto platiti dva milijuna eura za igrača koji vrijedi milijun? I možete ga dobiti za milijun, a svejedno izdvojite dva - završio je priču turski novinar. 

PRODAJE I MAGLU
Mamić se nakon što je “zaštopao” Modrića kleo da neće nikog prodavati, da slaže veliki Dinamo, no otišli su Pokrivač i Schifo, a željeli su prodati i Dinu Drpića.

NUDILI GA I U ANKARU
Dinamo je, osim Bešiktašu, pokušavao Gordona Schildenfelda prodati i Ankaragücuu, također turskom prvoligašu. Na kraju su braća Mamić dvostruko profitirali.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare