To je to što me zanima!

Turski mediji: Ronaldinho u Bešiktašu iduće dvije godine!

Turski list Vatan doznaje da je brazilski virtuoz na izmaku godine postigao dogovor sa čelnicima Bešiktaša te bi za dvije godine trebao ukupno zaraditi 12 milijuna eura
Vidi originalni članak

Za uzbuđenje u nogometnom svijetu zadnjeg dana 2013. godine pobrinuli su se turski mediji, koji su se raspisali da je Ronaldinho dogovorio transfer s Bešiktašem.

Tamošnji list Vatan tvrdi da je brazilski virtuoz na izmaku godine dogovorio dvogodišnju suradnju s klubom, kojeg vodi Slaven Bilić, a Ronaldinho bi prema ugovoru trebao zarađivati šest milijuna eura godišnje.

Iako još nema službene potvrde, sam transfer ne bi bio nikakvo iznenađenjer jer se Bešiktaš već dulje vrijeme interesira za igrača Atletica Mineira, ali ga nisu uspjeli uvjeriti u dolazak, dosad, kako se čini.

Ronaldinhov agent i brat Assis sastao se predsjednikom kluba Ahmedom Nurom te je navodno došao do uzajamnog sporazuma s klubom.

Nakon uspješne karijere u Europi, Ronaldinho se vratio u Brazil 2010. godine zaigravši za Flamengo nakon kojeg je otišao u Atletico Mineiro dvije godine kasnije i ostvario 45 ligaških nastupa uz 16 golova.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • strmi007 01.01.2014.

    Legendinho

  • Majstorsmora_2 01.01.2014.

    ma koji bešiktaš, on ide u Hajduk ;)

  • Lud_ko_struja 01.01.2014.

    nadam se da će ovaj genijalac otići sa brazilom na svijetsko prvenstvo da vidim još malo te čarolije......

Komentiraj...
Vidi sve komentare