To je to što me zanima!

Tužan kraj jednog od najvećih: Fjodor pao nakon prvog udarca

Rus Fjodor Jemjeljanenko izgubio je od Amerikanca Ryana Badera na Bellatorovom 214 eventu. Bilo je to finale teškaškog Grand prixa, a Fjodor je pao već nakon 35 sekundi iz prvog pravog udarca
Vidi originalni članak

Završena je jedna velika karijera!

Ruski borac Fjodor Jemjeljanenko (42) oprostio se od svijeta slobodne borbe porazom od američkog borca Ryana Badera na Bellatorovom 214 eventu.

Po mnogima jedan od najvećih boraca svih vremena, najavio je oproštaj uoči borbe emotivnim istupom.

- Prijatelji, molite za mene i za našu pobjedu - rekao je 'posljednji ruski car', ali ne samo da nije pobijedio, nego je nokautiran već nakon 35 sekundi borbe.

Bader je bacio jedan lijevi kroše koji je žestoko uzdrmao Fjodor kojem su koljena zaklecala, a Amerikanac ga je potom serijom udaraca završio na podu. 

Propali su tako romantični snovi navijača, ali i samog Fjodora o velikom povratku na scenu i uzimanju Bellatorova pojasa u smiraj karijere.

Ryan Bader je pobjedom stigao do sjajnog postignuća, ujedinio je pojaseve u poluteškoj i teškoj kategoriji u prestižnoj organizaciji.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Joker123 27.01.2019.

    Ovi poraz ne minja to da je legenda

  • 27.01.2019.

    Koji loš naslov!Što je tužno u tome da jedan vrhunski borac i sportaš padne od snažnog i dobro naciljanog udarca?Može biti razočaravajuće,nesretno,ali tužno?Uostalom, nije izgubio od nekog bezveznjaka.Fedor je sportska veličina i ovo nikako ne umanjuje sve njegove uspjehe.

  • Zzagorec 27.01.2019.

    Fedor Emelianenko a ne Fjodor Jemjeljanenko

Komentiraj...
Vidi sve komentare