To je to što me zanima!

Tuže Niku Kranjčara i Hajduk: Svjedok je i Dinamov direktor

Na općinskom sudu u Splitu održano je ročište na kojem nasljednice pokojnog Dina Pokrovca, supruga Moravka i kćer Matea, tuže Niku Kranjčara i Hajduk zbog duga...
Vidi originalni članak

Danas je na općinskom sudu u Splitu održano ročište u predmetu u kojem nasljednice pokojnog Dina Pokrovca, supruga Moravka i kćer Matea, tuže Niku Kranjčara i Hajduk zbog naplate duga od 600.000 eura iz 2006. godine.

Punih pet godina od tužbe, koju je u ime obitelji Pokrovac protiv Nike Kranjčara i Hajduka podnio zagrebački odvjetnik Robert Jančik, trajalo je utvrđivanje nadležnosti suda!? 

Na današnjem ročištu, na kojem se Niko Kranjčar nije pojavio, a u ime Hajduka stigao je odvjetnik Vinko Radovani, po prvi put se raspravljalo, te su za sljedeće ročište pozvani svjedoci, tadašnji predsjednik i direktor Hajduka Branko Grgić i Fredi Fiorentini, te tadašnji direktor Pokrovčeve tvrtke Finaco, danas direktor Dinama, Tomislav Svetina.

Podsjetimo, prigodom prelaska Nike Kranjčara iz Dinama u Hajduk, odšteta je bila 3 milijuna eura, a dijelili su je po pola Dinamo i Kranjčar. Dinamov dio od 1.5 milijuna eura namirili su Igor Štimac i Frane Pašalić, Niko se odrekao svog dijela, a njegov menadžer Dino Pokrovac se pristao naplatiti od Nikinog transfera u inozemstvo.

U međuvremenu je Dino Pokrovac ubijen, a nakon Kranjčarovog transfera iz Hajduka u Portsmouth, spomenutih 600.000 eura nije isplaćeno njegovim zakonskim nasljednicama. Obzirom da one nemaju saznanja vezanih uz podjelu novca od transfera Kranjčara iz Hajduka u Portsmouth, tužile su i Kranjčara i Hajduk.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Ddddd_1 11.09.2014.

    svi bi htjeli biti bogataši

  • strmi007 11.09.2014.

    kriminalci

  • mashograd 11.09.2014.

    Evo kako su se vodili i vode dan danas klubovi u ovoj državi. Kolika je to mafija. Tužno je da za ovakva i slična mafijaška i krim djela uvijek odgovaraju klubovi, a ne oni koji su oštetili i klub, i ljude koji su poslovali s klubom, a sve u vlastitu korist. No, s obzirom da u ovoj državi pravni poredak jedva postoji i na papiru, a u praksi ga ni nema, ništa čudno. Samo surova realnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare