To je to što me zanima!

Tužni Pjesnici: Zagrebu sedmi poraz u sedam kola

Zagreb je u sedmom kolu HNL-a izgubio u Kranjčevićevoj od Cibalije 1-0. Jedini gol zabio je Baraban nakon greške obrane u 85. minuti
Vidi originalni članak

Utakmicom Zagreba i Cibalije otvoreno je sedmo kolo Lige 16. Nogometaši Zagreba na svom su stadionu u Kranjčevićevoj izgubili od gostiju iz Vinkovaca 0-1 golom Barabana u 85. minuti utakmice nakon pogreške obrane Zagreba. Pjesnici su tijekom cijele utakmice bili borbeni te čak u nekoliko navrat izgledali kao bolja momčad, no Cibalia je iskoristila jednu veliku priliku i zasluženo se vraća sa sva tri boda. Zagreb tako ostaje bez boda, a u osmom kolu putuje na teško gostovanje u Split renoviranom Hajduku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • JAX 12.09.2009.

    jadni zagreb nije ovo zasluzio zasve je ovo kriv njihov predsjednik medic koji nije doveo nijednog igraca u klub

  • Philly76 11.09.2009.

    iduce kolo 1. pobjeda zagreba :D

  • van basten 11.09.2009.

    Njima je sada potreban jedan iskusan trener, koji bi ih psihički podigao, vratio im samopouzdanje, mogu oni na treningu ići 200 % na sat, ali kada krene utakmica za njih počinju tantalove muke, poćinju igrati u grču.,noge su olovne, strah od pogreške, gol im može biti i 10 m, oni ga uopće ne vide i ne osjećaju, pri svakoj predaji lopte svom igraču misle da su predali protivniku, grozan je to osječaj . Nisu oni loši,izvući će se oni, samo uz pravog trenera, sve ostalo vodi ih u drugu ligu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare